Reebok ZIG KINETICA

SPORT THE UNEXPECTED: Energy Amplified

Nova, sveža i jaka udvostručena energija! Energična silueta puna svežih detalja! Zig Kinetica dizajniran je da maksimalno iskoristi povrat kinetičke energije i pomeri granice još više!

Dizajniran je sa inovativnom tehnologijom ZigTech, koja je prvi put predstavljena 2010. godine – uglađena, ali vrlo funkcionalna. Sportskog je stila sa zanimljivim detaljnim linijama koje su potpuno razigrane i privlačne. Osim toga, čist je i minimalistički dizajniran za bilo koju situaciju. Nova Zig Kinetica ima izrazito cik-cak oblik uzorka koji se suptilno prepliće duž linije siluete. Za još veću udobnost i performanse!

ZigTech sastav uključuje nadogradnju – postavljen jastučić od pene Floatride Fuel, koji se takođe može nazvati energetskom ljuskom. Ovo usmerava energiju odvažnim i atraktivnim izgledom. Zig Energy Shell: usmerava i obnavlja kinetičku energiju, istovremeno pružajući hrabru estetiku. Nova Zig Kinetica ima jedinstveni đon koji se širi i sabija poput gume kako bi pružio još veće performanse.