Klasične adidas patike

Pripremili smo vam izbor klasičnih adidas patika koje možete kombinovati uz sve urbano-sportske odevne kombinacije!

STAN SMITH

Originals never go out of style. Verovatno nema osobe koja već negde nije videla ili čula za legendarne patike Stan Smith koje već neko vreme preplavljuju ulice i sportske dvorane. Međutim, samo retki znaju da su po prvi puta bile predstavljene 1963 g. kao jedan od najistaknutijih modela na svetu. Ime su dobile po velikoj sportskoj legendi – teniseru Stan Smith-u.

OZWEEGO

ZAKORAČI U BUDUĆNOST. adidas patike koje će vam omogućiti da zakoračite u budućnost. Dizajnirane su tako da se vaše stopalo oseća sjajno čak i uz veći napor. Njihov će poseban izgled, međutim, privući poglede. Kombinuju eleganciju i odvažnost, što vam samo adidas nudi. Posebni EVA srednji deo đona sa posebnim presvlakama od Adiprena i Adiprena+ nudi vam dodatnu udobnost. Đon je izrađen od kvalitetne gume koja obezbeđuje čvrstu i stabilnu potporu. Zanimljiv dizajn privlači sve koji se vole isticati, a obožavaju udobnost.

ZX2K BOOST 2.0

PROGRESSIVE SHOES WITH A TECHNICAL FEEL. Kada je ZX serija prvi put zakoračila u 80e, isticala se kao dokaz futurističkog dizajna. Ove patikee nadovezuju se na nasleđe inovacija sa napola uokvirenim Boost đomom u punoj dužini koji pruža dodatnu udobnost i podršku vašem koraku. Elegantno tekstilno gornjište i moderne kombinacije boja daju svežu prefinjenost.

KLASICI kojima verujemo!