OBUĆA

Prikazuju se 0 proizvoda.

POPUST

Artikli na popustima

NOVO

Novi artikli u webshopu

Proizvodi 1-24 od 176

24   60  

Proizvodi 1-24 od 176

24   60  

Ženske patike i cipele

U današnje vreme ljudi stavljaju naglasak na izbor obuće, što posebno važi za lepši pol, koji je uglavnom pažljiviji i zahtevaju kvalitet i dobar izgled obuće. Ako se na trenutak usredsredimo na razvoj obuće u poslednjih 40 godina, jasno možemo videti da se redovno pojavljuju novi brendovi i različiti modeli. Danas se obuća za svaku priliku i ukus može naći u prodavnicama širom sveta. U našoj internet prodavnici sve žene mogu pronaći ogromnu, novu i trendovsku ponudu obuće za svaku priliku i svačiji ukus. Takođe nudimo brendove koji nastoje da ponude sinergiju između udobnosti i efektnog  izgleda. Ovde bismo posebno istakli brend UGG, koji pored klasične tople zimske obuće sada nudi i mnogo  letnjih modela ženske obuće. Svakodnevni život naših dama postaje sve stresniji, zamorniji i raznovrsniji, pa im je potrebna obuća koju mogu nositi tokom poslova, a takođe i kod kuće. Rešenje letnje groznice je UGG obuća, koja je hibrid između sandala i cipela, kao i odličan izbor za slobodno vreme i manje formalne prilike.

Najpopularnija ženska obuća

Pređimo sada na sport i sportsku obuću. Vrlo važan deo sportske obuće je tehnologija na kojoj se temelji. Tehnologija je toliko napredovala da su danas specijalizovane sportske cipele dostupne za gotovo svaku aktivnost. Naravno, ovaj trend neće uskoro prestati, pa se u našoj prodavnici trudimo da ponudu ženske obuće učinimo što raznovrsnijom, pristupačnijom, kvalitetnijom i ažuriranom prema najnovijim trendovima u svetu. U tehnologiji uglavnom govorimo o materijalima, izgradnji đona i tehnologiji jastučića. Patike za trčanje obično su niske i napravljene od lakih materijala, jer obezbeđuju ventilaciju, koja je ključna za tu aktivnost. Đon se sastoji od sloja gume, a izdržljivost tu igra ključnu ulogu. Osim đona, presudna je i sama tehnologija ublažavanja i amortizacije koraka. Ako pogledamo ponudu obuće najvećih marki, brzo možemo videti da skoro svaki brend već ima bar jednu od svojih patentiranih tehnologija amortizacije. Sami materijali za jastučiće su takođe različiti, poput pene ili gela. Kada se sve to ukombinuje na različite načine, nastaje sportska obuća za različite sportske aktivnosti koja ženama omogućava neometano uživanje.

Najpopularniji brendovi ženske obuće

Ženske cipele su, što se tiče sastava i izgleda, u kontrastu sa sportskim patikama. Najvažnija stvar kod cipela je sam izgled, koji je uglavnom sofisticiraniji i elegantniji, pa je stoga pogodan za ozbiljnije prilike. Udobnost je kod ženskih cipela često žrtvovana, sa izuzetkom sportskih patika. Ženske patike i njihove različite siluete omogućavaju nam da vidimo kakvi su bili sami počeci razvoja patika u proteklim decenijama. Klasične siluete patika koje su poslednjih decenija predstavljene globalnoj publici i danas se mogu naći u celom svetu, a njihovo mesto je u samom vrhu hijerarhije popularnosti obuće, posebno brendova Nike i adidas. One su napravljene od različitih materijala, a glavni naglasak je na udobnosti i retro i hladnom izgledu.

TAF Internet prodavnica

Internet prodavnica TAF ima ogroman izbor ženske obuće najpoznatijih i najtraženijih urbanih marki, tako da možete pronaći par za svačiji ukus. U našem asortimanu najveći naglasak je na modernim markama, pa možete pronaći najtraženije i kultne patike najvećih marki kao što su adidas, puma, New Balance, reebok, converse, ugg i naravno nike. Za sve ljubitelje mode koji su pažljivi i prate najnovije trendove u svetu obuće preporučujemo da posete našu #TAF STIL blog sekciju, gde možete pronaći savete za obuću, odeću, kao i moderne kombinacije, koje će vam garantovati da ćete izgledati atraktivno na ulicama urbane džungle. Trendovi se menjaju redovno i brzo, pa vam preporučujemo da pratite naše blogove i ostanete u kontaktu sa najnovijim svetskim stilovima. U slučaju da želite biti korak ispred ostalih i izdvojiti se u gomili, pogledajte našu ekskluzivnu ponudu najozbiljnijih parova obuće na tržištu. Dobrodošli u TAF porodicu! #daretoplay

Učitavanje...