Povraćaj robe i reklamacija

Povratak na podršku

Povraćaj robe i reklamacija

Mogu li se vratiti proizvodi kupljeni u THE ATHLETE'S FOOT WEBSHOP-u?

Proizvod/e možete vratiti u roku do 14 dana od primanja narudžbine, bez potrebe za obrazloženjem. Proizvod/i moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži..

Proizvod/i se mogu vratiti:

poštom na adresu sa koje je artikal poslat (troškovi poštarine padaju na teret kupca):

THE ATHLETE'S FOOT RAJIĆEVA
Kneza Mihaila 54
11000 Beograd

THE ATHLETE'S FOOT BIG
Višnjička 84
110000 Beograd

THE ATHLETE'S FOOT NOVI SAD
Zmaj Jovina 19
21000 Novi Sad

THE ATHLETE'S FOOT NIŠ
Obrenovićeva 26
18000 Niš

THE ATHLETE'S FOOT KRAGUJEVAC PLAZA
Bulevar Kraljice Marije 56
34000 Kragujevac

THE ATHLETE'S FOOT BEO
Vojislava Ilića 141
11050 Beograd

U slučaju povraćaja proizvoda na adresu, priložite dokumentaciju dobijenu uz proizvod, kao i propisno popunjenu i potpisanu Izjavu o odustajanju, koju možete odštampati OVDE. Kupac može predati i sopstvenu izjavu o raskidu iz koje izričito proizlazi da raskida ugovor, uz navođenje broja narudžbine. Podrazumeva se da je kupac pravovremeno vratio robu ako je poslata pre isteka roka od 14 dana. Kao datum slanja važi datum kada je pošta datirana od strane pružaoca poštanskih usluga. Povraćaj sredstava vrši se u roku 14 dana od dana prijema obaveštenja o raskidu ugovora pod uslovom vraćanja proizvoda. Pružalac usluga zadržava pravo na zadržavanje povrata primljene uplate do trenutka preuzimanja vraćenih proizvoda ili dok kupac ne priloži dokaz da je proizvode poslao natrag pružaocu usluge. Detaljnije informacije o uslovima povrata potražite ovde. Ako proizvod vraćate na osnovu prava na garanciju ili zbog materijalnog nedostatka, pozivamo vas da pročitate Uslove i odredbe u odeljku Reklamacija.

Povraćaj sredstava
 
U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, THE ATHLETE'S FOOT WEBSHOP je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Kako reklamirati proizvod kupljen u THE ATHLETE'S FOOT WEBSHOP-u?

Ako ste, na primer, kupljeni proizvod upotrebili i niste zadovoljni njegovim svojstvima ili mislite da proizvod nije ono što vam treba, možete ga poslati poštom sa sve potrebnom dokumentacijom na adresu THE ATHLETE'S FOOT prodavnice koja Vam je artikal poslala.

Mogućnost za traženje prava garancije odnosi se na:

Prava koja proizlaze iz materijalnog nedostatka

Materijalni nedostatak na proizvodu možete prijaviti u roku od dva meseca od otkrivanja navodne greške ili u roku od dve godine od preuzimanja robe.

Proizvod sa ispunjenom pismenom izjavom koju možete preuzeti OVDE poslati poštom na adresu THE ATHLETE'S FOOT prodavnice koja Vam je artikal poslala.

Da biste ostvarili prava iz materijalnog nedostaka, obavezni ste pismeno obavestiti pružaoca usluga o nedostatku na webshop@taf.rs, detaljno ga opisati i pružaocu usluga omogućiti pregled proizvoda.

Troškove dostave snosi kupac. Kupac će biti obavešten o rešenju prigovora u roku od osam dana od prijema reklamiranog proizvoda.

Trebate pomoć? Tu smo za vas

066 849 5009

(9:00-17:00 Pon-Pet)

Kontakt

Učitavanje...