Plaćanje

Povratak na podršku

Plaćanja u internet prodavnici The Athete's foot

Dostupne metode plaćanja

Kupoprodajni ugovor se čuva elektronski na serveru pružaoca usluga i dostupni su korisniku u bilo kom trenutku na njegovom korisničkom profilu (podaci o korisničom profilu) i čuvaju se za vreme / razdoblje potrebno za čuvanje takvih dokumenata u skladu sa primenjivim zakonom i računovodstvenim standardima.

Metod plaćanja payments
  • Plaćanje kreditnim karticama
    MasterCard, Visa, Maestro
  • Pouzećem

Plaćanje kreditnim karticama

U The Athete's foot webshop-u moguće je plaćati debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (MasterCard, VISA i Maestro) ili na rate (BANCA INTESA ad Beograd, 2-6 mesečnih rata bez kamate: VISA i Master).

Prilikom preuzimanja

Prilikom preuzimanja narudžina u prodavnici The Athete's foot moguće je plaćanje gotovinom i debitnim, odnosno kreditnim karticama: MasterCard, Visa, Platnom Super karticom-Sberbank, Maestro, American Express i Dina, kao i čekovima. Dostavom narudžbina na kućnu adresu koju plaćate pouzećem (gotovinom prilikom preuzimanja), DExpress d.o.o. obračunava proviziju za otkupninu koja iznosi 12.00 RSD (sa PDV-om).

Sigurnost stranice

Kupovina u našoj internet prodavnici je sigurna. Koristimo WSpay sistem koji nudi najviše standarde zaštite i privatnosti podataka, a 3D zaštitom garantuje korisnicima sigurnu online kupovinu. Brojevi kreditnih kartica ne čuvaju se u sistemu, a njihov upis štiti se enkripcijom podataka.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Trebate pomoć? Tu smo za vas

066 849 5009

(9:00-17:00 Pon-Pet)

Kontakt

Učitavanje...