Naša priča

Povratak na podršku

Sport sa stilom

Mi smo globalni maloprodajni lanac za modernu sportsku obuću i odeću, zastupljeni u više od 30 država širom sveta. Držeći neke od najpoznatijih svetskih brendova, uvereni smo da dodavanjem određene doze stila u Vaše svakodnevne aktivnosti, možemo Vas, naše drage kupce, pretvoriti u strastvene sportiste.

Bez obzira da li želite da trčite po gradu, družite se u tržnom centru ili suvereno vladate najpopularnijim klubovima, mi Vam nudimo najširi izbor elegantne, sportski inspirisane obuće u više od 600 naših upečatljivih prodavnica širom sveta. To uključuje najnovije raspone boja najboljih sportskih patika, uz ekskluzivne stilove ograničenih izdanja i malih brendova u nastajanju. Posebno smo ponosni na našu  liniju moderne, ali i individualističke odeće za dodavanje onog poslednjeg detalja Vašem izgledu.

Taf početak

1971. Robert i David Lando otvorili su prvu The Athlete's Foot prodavnicu u Pittsburghu u Pennsylvaniji. U ono vreme, to je bila prva specijalizovana prodavnica sportske odeće te vrste u Sjedinjenim državama. Kasnije je postao prvi svetski franšizer sportske obuće, sa preko 200 domaćih prodavnica do 1978. Te iste godine, rastući američki lanac je postao internacionalan, otvarajući prodavnicu u Adelaide u Australiji.

Gde smo danas

Danas je The Athlete's Foot još uvek poznat kao jedan od svetskih lidera u sportskoj obući, održavajući svoje nasleđe i predanost kvalitetnoj usluzi za korisnike. 2012 INTERSPORT International Corp. (IIC), sa sedištem u Švajcarskoj je otkupio The Athlete's Foot. The Athlete's Foot nastavlja da raste i otvara sve više prodavnica širom sveta svake godine. Kako raste, nastavlja da podstiče ljude svuda da prihvate svoj sopstveni sport sa stilom.

Naše prodavnice 

Prodavnice The Athlete’s Foot su napravljene da bi ponudile tradicionalno iskustvo šopinga koje dovodi ljude nazad u prodavnice i omogućava im neposrednu interakciju sa ležernim svakodnevnim proizvodima i brendovima. Unutrašnje uređenje prodavnica donosi vintage osećaj na jedan moderan i modularan način. Otvoren i topao prostor je oivičen pozadinskim osvetljenjem polica za obuću koje ističu proizvode istovremeno aludirajući na hip-hop ugođaj koji se može naći u prodavnicama vinila. Nedovršene drvene ploče su postavljene na zidove da bi se dobio osećaj "organizovanog nereda" i sveže vibracije.

The Athlete´s foot Srbija - Kontakt

The Athlete´s foot, Intersport S trgovina d.o.o.

Partizanske avijacije 28

11070 Novi Beograd

Srbija

Tekući račun broj | 160-452013-97, Banca Intesa a.d. Beograd

MB | 21190675

PIB | 109515556

E-mail: info@taf.rs

Kontakt telefon za kupce: 066 849 5009

Trebate pomoć? Tu smo za vas

066 849 5009

(9:00-17:00 Pon-Pet)

Kontakt

Učitavanje...