OBUĆA

Prikazuju se 0 proizvoda.

POPUST

Artikli na popustima

NOVO

Novi artikli u webshopu

Proizvodi 1-24 od 132

24   60  

Proizvodi 1-24 od 132

24   60  

Muške patike i cipele

Obuća je danas neizostavan saputnik u svakoj prilici. Poslednjih decenija dramatično se povećao broj marki, a samim tim i ponuda obuće. Danas na svetskom tržištu nema mnogo vrsta obuće koje pokrivaju praktično svaku priliku. Skoro je nemoguće da u vašoj kolekciji patika posedujete jedan par patika koji Vam odgovara za razne sportove, svakodnvnu šetnju i neke specijalne prilike. Naša internet prodavnica i muška obuća idu ruku pod ruku, jer nudimo široku i najnoviju ponudu muške obuće za razne prilike. Počnimo sa sportom i patikama. Najvažniji aspekt sportske obuće je tehnologija koja stoji iza proizvoda i koja mu omogućava da Vama pruži udobnost, ne ometajući Vas u omiljenim sportskim aktivnostima. Tehnološki napredak i razvoj omogućili su nam da danas imamo specijalizovanu obuću za gotovo svaki sport. U slučaju tehnologije, posebno je potrebno naglasiti visinu papuča, materijala, đona i, što je najvažnije, tehnologiju amortizacije.

Najpopularnija muška obuća

Patike za trčanje uglavnom su niske i izrađene su od tekstila, jer je samo ovaj materijal lagan i omogućava visok nivo ventilacije, što je obavezna karakteristika ovog proizvoda. Đon je izrađen od tanke i izdržljive gume, pa je pogodan za trčanje na površinama kao što su trake, asfalt ili manje grube površine. Naravno, najvažniji deo patika za trčanje je tehnologija ublažavanja. U današnje vreme, skoro svaki sportski brend ima svoju jedinstvenu tehnologiju prigušivanja, koja u osnovi obavlja iste dve uloge. Prva uloga je pružanje udobnosti stopalima tokom trčanja, a druga je vraćanje dela energije svakog koraka na sledeći. Košarkaške patike su obično veće jer obezbeđuju stabilnost gležnjeva. Materijal može biti tekstil, koža ili kombinacija oba. Takođe u košarkaškim patikama, sposobnost provetravanja i amortizacija su vrlo važni. Patike dolaze u najrazličitijim veličinama i oblicima, što će svima omogućiti da nađu odgovarajući par za sebe, obično od kože i urbanog izgleda, pogodne za posao ili posebne prilike. Sportske patike, za razliku od običnih cipela, pružaju veću udobnost i fleksibilnost.

Najpopularniji brendovi muške obuće

Muške patike su u osnovi jedna od prvih silueta patika i nude uvid u same početke razvoja sportske obuće. U slučaju patika, sama tehnologija više nije bila toliko važna, jer su one počele da se nose izvan sporta i postale kultne siluete „stila života“ i prvi izbor obuće za slobodno vreme. Najpopularnije siluete patika datiraju iz 80 -ih godina i pravljene su za košarku, a uskoro su ih usvojili i ljubitelji „lifestyle -a“; ovde moramo istaći nike i adidas obuću, a posebno patike. Patike mogu biti niske i visoke, od tekstila ili kože, a njihove glavne karakteristike su izgled i udobnost. One su u osnovi i dalje pogodne za sportske aktivnosti, ali više nisu specijalizovana sportska obuća.

TAF Internet prodavnica

Naša internet prodavnica, kao i TAF maloprodajne jedinice nude širok izbor muške obuće najkvalitetnijih atraktivnih marki kao što su adidas, Nike, Puma, New Balance, Reebok i brojne druge . U našoj prodavnici najviše se fokusiramo na urbani način života, pa su naš najvažniji deo ponude upravo takve patike. TAF je dom modernih marki i patika u raznim nijansama i oblicima. Kupovina na našoj veb stranici je brza i laka, ukratko, prilagođena korisnicima. Naš cilj je da Vi, kao naš kupac, dođete do odabranih patika ili drugih artikala na najbrži, najjeftiniji i najugodniji način. Osim neverovatnih artikala, na našoj veb stranici možete pronaći i razne blogove čije su teme urbani modni stil, trendovi i noviteti. U slučaju da sumnjate u najnoviju modu ili koje su patike neizostavne ove sezone, ne bojte se i brzo skočite do našeg bloga #TAF STIL i iskusite moderno prosvetljenje. Pogledajte i našu ekskluzivnu ponudu najelitnije i najtraženije obuće. Jedva čekamo da Vas vidimo u našim prodavnicama, zato požurite i pokupite odabrane patike!

Učitavanje...