Započni svoju karijeru u TAF-u

The Athlete´s foot je novootvoreni koncept trgovina sportskom modnom obućom i odećom. Naše trgovine svojim izgledom kombinuju pred-digitalno, tradicionalno iskustvo shoppinga koje dovodi ljude nazad u prodavnice i omogućuje im neposrednu interakciju s ležernim svakodnevnim proizvodima i brendovima.

Unutrašnje uređenje prodavnica stvara vintage osećaj na jedan moderan način. Otvoren i topao prostor je ograđen pozadinskim osvetljenjem polica za obuću koje ističu proizvode istovremeno aludirajući na hip-hop osećaj koji se može naći u prodavnicama vinila. Nedovršene drvene ploče su postavljenje na zidove da bi se dobio osećaj “organizovanog nereda” i cool vibracije.

Originalno osmišljen interijer i pažljivo odabrani proizvodi, čine naše prodavnice savršenim mestom za razvoj individualnog karaktera svih naših zaposlenih.

Sarađujemo isključivo sa pouzdanim proizvođačima koji garantuju najnoviji ali i limitirani asortiman kojeg ćete teško pronaći u drugim sličnim trgovinama.

The Athlete´s foot konstantno radi na proširenju ponude novih brandova i modela, na način da naš asortiman uvek i u svakom trenutku reflektiruje trendove sa svetske scene.

Naša trgovina pružiće ti mogućnost da pokažeš svoju kreativnost i jedinstvenost u radu sa svetski priznatim brandovima. Okružen ljudima koji svoj posao obavljaju sa strašću, usvojićeš nova znanja i veštine potrebne u savladavanju svakodnevnih zadataka.

PRIJAVI se i podijeli s nama svoje ideje i razmišljanja! 

Želiš postati vrhunski prodavač, zamenik poslovođe ili poslovođa prodavnice? Koji god da je tvoj talenat, mi ćemo te podržati u tome. Tvoja budućnost počinje sada.

Vaše biografije šaljite na info@theathletesfoot.rs uz obavezan naslov maila „ TAF KARIJERA“ .

Smatraš da si oduvek trebao biti deo tima kakvi rade u The Athlete` s Foot prodavnicama?

Uveren si da si upravo Ti „ono nešto“ što će nam dati dodatnu vrednost na vrhunsku uslugu?

PRIJAVI se i podeli sa nama svoje ideje i razmišljanja!

Pošalji na info@theathletesfoot.rs  uz obavezan naslov maila „TAF KARIJERA“.