Sadržaj

Ponovno na sceni, #adidasZX22BOOST se vraća kako bi spojio svoju zajednicu pozitivnih ljudi, nadaleko i naširoko #sneakerofthepeople

Ove adidas ZX 22 Boost tenisice inspirirane su estetikom trčanja iz 80-ih, ali su dizajnirane za gradske šetnje. Mrežica i gornji dio TPU izrađeni su od reflektirajućih materijala tako da se ističete. Za cjelodnevnu udobnost tu je podstavljen potplat. Od 1984. ZX se odlikuje inovativnošću, tehnološki utemeljenim detaljima i kulturom. Predstavljamo ZX 22 BOOST – siluetu inspiriranu kreativnošću i ZX nasljeđem. Više od obične tenisice. # adidasZX22BOOST povezuje ljude širom svijeta!

Simplicity can be radical. Sportske tenisice ZX 22 BOOST temelje se na inovaciji napredne adidas ZX serije. Mekani detalji od antilopa na gornjem dijelu daju suptilnu sofisticiranost. Srednji potplat JETBOOST donosi energetsku udobnost i stabilnost na svakom koraku. Djelomično su izrađene od recikliranog sadržaja nastalog iz industrijskog otpada kako bi se smanjio negativan utjecaj na okoliš.

Uđite u svježu i svijetlu budućnost s novim # adidasZX22Boost. Dizajniran i razvijen imajući na umu vašu potpunu udobnost. Ne postoji ništa u ovim legendarnim tenisicama s čime se ne biste mogli suočiti.

BOOST™

BOOST sustav je pogodan za sve vrste trkača kako bi pružio veću mekoću potplata i veći povrat energije. Tenisice Zx 22 Boost, točnije njihov đon, sastavljen je od vrlo malih loptica izrađenih od poliuretana. One osiguravaju povrat većine energije upotrijebljene pri svakom pokretu, što znači veću agilnost i minimalan napor u koraku.