Sadržaj

Ponovo na sceni, #adidasZX22BOOST se vraća kako bi spojio svoju zajednicu pozitivnih ljudi, nadaleko i naširoko #sneakerofthepeople

Ove adidas ZX 22 Boost patike inspirisane su estetikom trčanja iz 80-ih, ali su dizajnirane za gradske šetnje. Mrežica i gornji deo TPU izrađeni su od reflektirajućih materijala tako da se ističete. Za celodnevnu udobnost tu je podstavljen đon. Od 1984. ZX se odlikuje inovativnošću, tehnološki utemeljenim detaljima i kulturom. Predstavljamo ZX 22 BOOST – siluetu inspirisanu kreativnošću i ZX nasleđem. Više od obične patike. # adidasZX22BOOST povezuje ljude širom sveta!

Simplicity can be radical. Sportske patike ZX 22 BOOST temelje se na inovaciji napredne adidas ZX serije. Mekani detalji od antilopa na gornjem delu daju suptilnu sofisticiranost. Srednji đon JETBOOST donosi energetsku udobnost i stabilnost na svakom koraku. Delimično su izrađene od recikliranog sadržaja nastalog iz industrijskog otpada kako bi se smanjio negativan uticaj okoline.

Uđite u svežu i svetlu budućnost sa novim # adidasZX22Boost. Dizajniran i razvijen imajući na umu vašu potpunu udobnost. Ne postoji ništa u ovim legendarnim patikama sa čime se ne biste mogli suočiti.

BOOST™

BOOST sastav je pogodan za sve vrste trkača kako bi pružio veću mekoću đona i veći povrat energije. Patike Zx 22 Boost, tačnije njihov đon, sastavljen je od vrlo malih loptica izrađenih od poliuretana. One osiguravaju povrat većine energije upotrebljene pri svakom pokretu, što znači veću agilnost i minimalan napor u koraku.