Sadržaj

Korak će biti lakši i udobniji u svežim adidas prolećnim siluetama! Od bezvremenskih klasika do šarenih modela – adidas nudi nešto za svačiji ukus!

adidas se i ove sezone pobrinuo da u svom ormaru poželite neke od njihovih kultnih modela. Ekološki prihvatljivi materijali, kultni adidas dizajn i udobnost, definitivno su dobitna kombinacija kojoj mi u #TAFstyle timu ne možemo odoleti… Proverite koji su modeli adidas patika trenutno najveći hit!

SUPERSTAR, večna zvezda ulica.

Reč je o modelu patika koji kao prava ulična ikona godinama osvaja tržište. S obzirom na njihovu ogromnu popularnost, adidas ih je dizajnirao u svim vrstama boja i uzoraka. Zavisno od vašeg modnog stila, možete odabrati šarene Superstar patike ukrašene divljim uzorcima ili potpuno jednostavan beli model.

Patike sa futurističkim đonom

Prepoznatljivi đon poslednjih je godina postao pravi modni hit i neosporno predviđanje modne budućnosti. adidas kolekcija patika sa futurističkim dodirom podstiče  vas da se rešite svih ograničavajućih uverenja i slobodno živite svoje snove. Sve je moguće ako se prepustite!

Na visokoj nozi?

adidas svojim dizajnom neprestano pomiče granice i kombinuje koncept funkcionalnosti sa revolucionarnim dizajnom. Svaki par patika tako priča priču za sebe i omogućava da se uz njihovu pomoć izrazite bez reči.

Urbani model patika koji je oduvek bio uspešan i svojim dizajnom u potpunosti impresionirao oba pola. Poznate 3 crte u različitim kombinacijama boja nude obilje izbora i omogućuju svakom pojedincu da pronađe par patika koje će biti savršeno prilagođene njegovom ukusu.

Patike na »čičak«.

Patike koje smo rado nosili kao deca vratile su se na modnu scenu kao veliki pobednici i osvajači srca svih trendsetera/ica. Reč je o patikama koje oduševljavaju svojim dizajnom i udobnošću, a pre svega čine ih veoma lakim za obuvanje. Nostalgija isprepletena s modernošću = čista modna pobeda!

Lagane letnje papuče!

Nema leta bez letnjih papuča koje vam pružaju neprocenjivu udobnost i slobodu. Modni dodatak bez kojeg je leto nezamislivo.

Nove prolećne siluete za naše NAJMLAĐE: