Sadržaj

Sprayground nas iz sezone u sezonu oduševljava svojim inovativnim i buntovnim modnim komadima. Ova svetski poznata firma proslavila se dizajniranjem otkačenih unikatnih ruksaka, čiji su prepoznatljiv dizajn odlučili upotpuniti kolekcijom odeće za nju i njega. Njihova ekskluzivna linija odeće od sada je dostupna na našoj web stranici i u TAF radnjama. 

Osnivač i kreativni direktor brenda David Ben David osnovao je brend imajući na umu uličnu kulturu grafita i modnih entuzijasta, koji se ne boje istaknuti svojim modnim stilom.

Fokus brenda su 3 glavna faktora: DIZAJN, KVALITET i FUNKCIONALNOST.

DIZAJN

Odnosi se na umetnost pripovedanja kroz inovativni dizajn. Sprayground svoju inspiraciju traži u pop kulturi, bojama i uličnoj kulturi, što potiče samostalno razmišljanje i pomiče granice u modi i dizajnu. 

KVALITETA

Sprayground proizvode odlikuje trajnost, snaga i dugotrajnu iskoristivost u svim svakodnevnim avanturama.

FUNKCIONALNOST

Funkcionalni džepovi unutar svakog modnog dodatka namenjeni su za laptop, slušalice, novčanike, sunčane naočare, itd.… Svaki Spreyground modni dodatak je promišljeno dizajniran da podupire korisnika u lakšem organizovanju svakodnevnog života i olakšava mu kretanje po svetu.

Uprkos na dizajn, kreativnost i funkcionalnost, Sprayground je postao omiljeni brend ulične mode koji svojim dizajnom dočarava urbanu uličnu kulturu. 

Sprayground sportski entuzijast.

Sprayground svojim vernim kupcima preko proizvoda nastoji pružiti osećaj pripadnosti određenoj kulturi na jedan provokativan i inovativan način. 

 Sprayground modni dodaci osvojili su srca modnih entuzijasta svojom prostranošću i upotrebljivošću. Neizostavni su pratioci kako na vikend izletima tako i na dužim putovanjima u nepoznato.

Praktični Sprayground modni dodaci koje preporučujemo:
Atraktivna modna kombinacija za njega.

Uprkos naizgled jednostavnim modnim komadima, Sprayground pruža lakoću i vidljivost na svakom koraku. 

Urbani modni ruksaci.

Njihov prepoznatljiv dizajn privlači pažnju gde god se pojave. Neke od hit modela donosimo u nastavku.