Sadržaj

Rich Minsi je južnoafrički multidisciplinarni umetnik koji svojim prepoznatljivim modnim stilom impresionira celi svet. Njegova modna filozofija je odvažna, moderna, mladalačka, šarena i veoma razigrana. Brend RICH MNISI nastao je iz umetnikove želje da se dublje poveže sa svojom jedinstvenom kulturom i kroz umetnost ispriča svoju priču. Priču o tajanstvenoj prošlosti, zanimljivoj i uzbudljivoj sadašnjosti i novostvorenoj budućnosti.

Rich nije inspirisan samo modom, već i filmovima, muzikom, umetnošću i prirodom. Njegova  povezanost je sa svetom duboka i posebna. Svaka je njegova kolekcija nešto jedinstveno i nezaboravno. Gotovo svaki modni komad Rich Mnisi slavi kulturnu baštinu u kombinaciji s ljudskim napretkom. Inovativni dizajn i vrhunska izrada u obliku ekscentričnih modnih komada umetnikova su dobitna kombinacija.

RICH MNISI izražava svoje odvažne vizije kroz umetnička događanja i zapažene modne komade. Njegov prepoznatljiv stil i hrabar pogled na modu impresionirali su i kultni brend adidas koji je ovog proleća pripremio pravu modnu poslasticu = debitantsku liniju sa hvaljenim južnoafričkim savremenim dizajnerom Richom Mniseyem.

Filozofija cele kolekcije?

Ova odvažna kolekcija prepuna je otkačenih modnih komada sa sportskim duhom, koji crpe inspiraciju iz dizajnerskog nasleđa i podržavaju niz sportova – od trčanja, biciklizma do plivanja.

Vrhunska sportska elegancija u kombinaciji sa vrhunskim komadima stvara pravi ulični izgled. Jedno je sigurno: kolekcija adidas x RICH MNISI neprimetno spaja stil, boju i praktičnost odeće. Rezultat je uistinu vrhunski – linija koja pomiče granice sportskog stila i naglašava važnost individualizma. Kolekcijom dominiraju pomalo apstraktni životinjski uzorci i jake kontrastne boje.

Svaki komad odeće daje nam do znanja da je umetnik veoma ponosan i počašćen ovom saradnjom. Rich je postojećoj adidas tehnologiji održive vizije, koristeći delomično reciklirane materijale, stvorio kolekciju koja je osmišljena na način da se svaki komad odeće može nositi samostalno ili kombinovan sa ostalim komadima iz istoimene kolekcije za još upečatljiviji izgled.

I umetnik i brend dele uverenje da sport menja živote na bolje i pomaže pojedincu da konsolidira svoj identitet. adidas x RICH MNISI kolekcija dostupna je u TAF prodavnicama i online!
Upoznajte naše omiljene modne favorite koji se ističu svojom umetničkom posebnošću i vrhunskom izradom.
Kada se spoje funkcionalnost i moderna moda!

Odvažni uzorci, ekološki prihvatljiva proizvodnja i izvanredne kombinacije boja. adidas x RICH MNISI kolekcija definitivno je uočljiva, jedinstvena i nezaboravna. Od tradicije i bunta do nenadmašnog optimizma – kolekcija koja ostavlja bez daha!

Animal print i svakodnevna sportska elegancija.

Ovo su modni komadi koji slave divlju stranu pojedinca. adidas logo dodan je jedinstvenom dizajnu kao počast brendu. Materijal od održivije uzgojenog pamuka, s druge strane, pruža nenadmašnu modnu udobnost.