Sadržaj

Međunarodna UGG FEEL YOU kampanja okupila je šaroliku glumačku postavu kako bi ispričala hrabru, na trenutke provokativnu, ali optimističnu i istinitu priču o inspirativnim kreativcima modernog doba. Ovog leta UGG slavi samoizražavanje, autentičan modni stil i individualnu posebnost pojedinca.

Halo, halo, SANTA BARBARA calling! Iz južne Kalifornije stižu najnovije UGG modne vesti! Ovaj popularni brend odavno nas je osvojio svojom maštovitošću i kreativnošću, a sada je svoju poziciju odlučio dodatno učvrstiti saradnjom sa poznatim facama.

Sezonu proleće/leto 2022. otvara FEEL YOU kampanja, u koju su uključena brojna svetski poznata imena poput Remi Wolf. 

Glavne zvezde ove priče, su kreativci koji su – poput UGG-a – hrabri, provokativni, slobodni, optimistični i stvarni. 

FLUFF YEAH PIXELATE

Dodajući istaknuti Pixelate print koji je potpuno jedinstven, Fluff Yeah kombinuje papuče i sandale u udobnu statement obuću. Sa pahuljastim veštačkim krznom na laganoj platformi kako bi stvari bile prozračne – plus lagani elastični remen koji drži petu i izdržljivi spoljni đon– ovaj osveženi stil dobar je kako zvuči i mekan kako i izgleda.

UGG Sport Yeah 

Sandale gumene konstrukcije sa utisnutim najlonskim kaišem na peti. Moderne i udobne sandale za svakodnevno nošenje sa jastučićima i teksturiranim đonom, odličan su izbor za ljubitelje sportskih kombinacija. 

MAXI LOGO SLIDE

Upoznajte platformu spremnu za proleće sa laganim pahuljastim gornjištem. Maxi Slide je sandala sa stilom sa već prepoznatljivim uloškom od ovčje kože i naglašenim grafičkim UGG printom. Postavljena na maksimalistički đon od 2,5″ nudi izgled koji produljuje noge i ultra-jastučić za korak. Kombinujte je sa helankama, majicama i još mnogo toga – mogućnosti su zaista beskrajne.

MAXI CHEETAH PRINT SLIDE

Zaista vrhunski i uočljiv UGG model inspirisan Los Angelesom. Ovaj višenamenski model grejaće vam stopala u udobnosti vašeg doma ili privlačiti poglede na ulicama dok šetate po vrućem suncu. Savršen je za sve željne zabave u gradu ili na plaži, a možete ga kombinovati sa svime! Farmerke ili suknja? Nije važno! UGG Puft Slide Cheetah Print su ultimativni recept za modni uspeh!

FLUFF YEAH ANIMALIA SLIDE

Ažuriran sa istaknutim životinjskim printom, Fluff Yeah kombinuje papuče i sandale u udobnu statement obuću. Bogata ovčja koža, prepoznatljiva mešavina obnovljene vune UGGplush™ i pahuljasto veštačko krzno na laganoj platformi kako bi stvari bile prozračne – plus lagani elastični kaiš koji nežno drži petu i izdržljiv spoljašnji deo đona – ovaj osveženi stil dobar je koliko zvuči i mekan koliko i izgleda. Ovaj proizvod sadrži pravo ovčje ili janjeće krzno.