Sadržaj

#TAFstyle modni vodič vodi vas kroz ultimativne prolećne kombinacije za nju i njega. Pridružite nam se u otkrivanju nijansi koje će obeležiti prvu polovinu godine i saznajte kako ih na jednostavan način uklopiti u svakodnevne outfite.

OVA ĆE GODINA BITI U ZNAKU LJUBIČASTE BOJE!

Poznati Institut Pantone nijansu »17-3938« VERY PERI opisuje kao boju koja prenosi osećaj svežine, vitalnosti, energije i kreativnosti u ovim nesigurnim vremenima. Upravo ono što nam treba! Spomenuta boja posebno će biti prisutna na haljinama, blejzerima, džemperima i patikama. Reč je o nijansi koja savršeno balansira između nežnosti i dinamičnosti. 

EKOLOŠKI OSVEŠĆEN MODNI MINIMALIZAM

Ovog proleća uz divlje, uzbudljive kombinacije boja slaviće se i minimalistički, smireni stilski komadi. U nastavku donosimo sportsko-elegantnu adidas kombinaciju koja hvali ženstvenost motivima cveća na nežnoj bež podlozi. Čist dizajn, dopunjen prepoznatljivim adidas logom, nudi širok raspon modnih kombinacija. Minimalizam je u ovom primeru kombinovan sa ekološkom svešću i naporima da se proizvodnja pamuka učini održivijom. 

SPORTSKA ELEGANCIJA OVE GODINE DOŽIVLJAVA SVOJ VRHUNAC

Atraktivne trenerke na modnom su se radaru pojavile sa dolaskom korona krize, a ove ih godine gotovo svi modni brendovi uključuju u svoje modne priče i nadopunjuju bejzbol kapama i prošivenim retro sportskim jaknama.

MODNI PRELAZ IZ ZIME U PROLEĆE

Nostalgija za prošlošću uvek je prisutna! Puma MAYZE LTH zanimljive su patike retro izgleda koje će vas pratiti od zime do proleća na jedinstven način i sa velikom dozom modnog samopouzdanja.

Ove su godine, čini se, u trendu univerzalni modni komadi koje bi bez problema mogle nositi i žene i muškarci. Reč je o uočljivim modnim komadima pastelnih nijansi koji ruše društvene norme i slave ljubav prema modi.

MODNI TRAČAK NADE

Jeste li čuli za izraz “Širite dobrotu kao konfete!”? Ovaj poseban muški pulover Nike Sportswear HBR-S poziva vas da učinite upravo to – da svoju ljubaznost raspršite poput konfeta i na taj način ulepšate dan ljudima koji vas okružuju.

Muški duks Nike Sportswear HBR-S daje dašak staromodnog, ali ćete uvek biti odeveni po poslednjem modnom trendu. Pogodan je za sportske aktivnosti na otvorenom. Cvetni print na grudima ulepšava njegov izgled, a istovremeno donosi osećaj radosti i pozitivnosti.

ZA LJUBITELJE SPORTSKE BAŠTINE

Modna kombinacija koju donosimo u nastavku predstavlja spoj pariške mode i kultne Jordan baštine. Outfit je upotpunjen ultra popularnim Nike Blazer Jumbo patikama sa naglašenim crvenim Swoosh znakom.

URBANA MODNA KLASIKA.

Predstavljamo ove košarkaške patike Jordan MA2 “Future Beginnings” koje su toliko epske da zaslužuju svu vašu pažnju! Potpuno novi model Jordan MA2 pruža izuzetnu udobnost, upakovanu u odvažnu siluetu sa dinamičnim linijama dizajna i divljim izborom materijala. Izgled kombinuje elemente inspirisane nasleđem (vidljiv Nike Air vazdušni jastuk) i estetiku koja razmišlja unapred kako bi se stvorio novi identitet koji je potpuno nezavisan i priča sopstvenu modnu priču.

Razbijte status quo uz patike Jordan MA2.