Sadržaj

Ovog proleća, adidas je predstavio kolekciju Always Been, Always Original! Ova posebna kolekcija inspirisana je i kreirana sa ciljem da proslavi evoluciju, raznolikost i moć žena. Kolekcija slavi sva prošla, sadašnja ali i buduća dostignuća svih snažnih žena.

Šarena Always Been, Always Originals kolekcija nadahnuta je stvarnim, snažnim, raznolikim i pre svega originalnim ženama. Talentovanim ženama, ženama koje žive svoje snove, imaju viziju i same kreiraju bolje sutra. Uvek jedinstvene, uvek #žene! U sklopu globalne kampanje, Adidas i The Athlete’s Foot RS vam predstavljaju 2 talentovane mlade umetnice:

Jenni Martin : Fotografija je moja strast

Jenni Martin je art + fashion + portrait fotografkinja.

Za sebe kaže To što najviše volim u svom poslu je planiranje i pripremanje fotografija. Dok fotografišem osećam se snažno i jako,,.

 Adriana Kadar: Putovanja su moja strast

Putovanja su moja strast, dok obilazim planetu osećam se nedodirljivo i snažno.. Ja sam snažna žena!

Pored toga lepota je vibracija koja me pokreće.

Oduvek sam bila snažna i kreativna žena, dok šminkam osećam neopisivu moć i snagu lepote.. Zato što smo žene, možemo pokrenuti svemir…

Zajedno smo snažne, zajedno smo nepobedive!
“Nova #adidas Always Originals kolekcija naglašava originalnost, moć i raznolikost žena širom sveta. Jenni i Adriana su za nas oličenje tih vrednosti. Srećni smo što smo ih mogli upoznati i povezati kroz ovu kampanju. Svaka od njih ima svoj poseban način izražavanja i posebnost, a kreativnost je ono što ih povezuje. 

Modele nove kolekcije možete pronaći u The Athlete’s Foot prodvmicama i u webshopu taf.rs.