Sadržaj

Nakon meseci nošenja čizama, jedva smo dočekali toplije dane, međutim, baš kad smo pomislili da nam leto kuca na vrata, dogodio se kišni april. Uprkos činjenici da nam vreme baš i ne ide na ruku, to nas nije sprečilo da pročešljamo našu ponudu i izdvojimo neke od modela koji će vam izmamiti osmeh na lice.

Evo popisa naših omiljenih modela za prve prolećne šetnje po gradu.

VRHUNSKU ULIČNU INSPIRACIJU DONOSI PUMA

Higher and hotter than ever. Snažne i glomazne siluete oduzeće vam dah! Prekrasne linije i minimalistički pristup dizajnu. Platforme i meka koža samo za vas! Laid-back cool stil ulepšaće vam svaki dan i zaokružiti vaš outfit!

NOVO NA SCENI: PUMA CRUISE RIDER SILK ROAD

1980. godine Fast Rider bila je jedna od najudobnijih i najjednostavnijih patika za trčanje PUMA, sa super laganim dizajnom i đonom Federbein tehnologije. PUMA CRUISE RIDER IRIDESCENT WN’S je obnovljena retro verzija – Cruise Ridera. Preporođena legenda za casual-cool ulični stil sa odvažnom igrom materijala i snažnom paletom boja. CRUISE ON!

NIKE MOTIVACIJA ZA AKTIVNOSTI NA OTVORENOM

Nike nastavlja nadopunjavati svoju seriju vrhunskih modela sa novim dizajnom Air Max 90 Terrascape u nizu boja. Najnovija serija nudi neutralne palete boja prilagođene hladnijim mesecima. Terrascape je oblikovan od recikliranih materijala i tkanina. Spoljašnji deo đona je proziran i kroz njega se nazire Crater Foam pena.

NIKE SPORTSKA OBUĆA SA VIZIJOM:

REACT VISION donose neuporedivu udobnost putem tehnologije Nike React i ultra mekog jezika. Paleta tekstura i preterane proporcije doprinose jedinstvenoj, nadrealističkoj estetici. Estetika bitnih detalja, preteranih proporcija i mnoštva tekstura daje ovim patikama jedinstveni izgled. 

CRATER IMPACT deo je putovanja prema održivosti. Napravljen od najmanje 25% masenog udela recikliranog materijala, donosi jedinstvene odabire dizajna koji smanjuju otpad u poređenju sa tradicionalnim metodama – poput vezenih swoosh-ova, učinkovitih obloga i naravno đona od Crater pene.

It’s a fusion of classic sport and edgy streetwear!

MIRAGE SPORT TECH je obuća koja je inspirisana kreacijom ulične mode i prikladna je i za decu i za odrasle te se može pohvaliti prepoznatljivom siluetom i kombinacijom modernih boja. Mirage Sport inspirisan je DJ kulturom. To je spoj klasičnog, sportskog i budućeg dizajna koji istražuje preklapajuće elemente i konstrukcije. Mirage Sport Tech ima progresivan izgled sa tehničkim materijalima i zanimljivim detaljima.

RS-Z CORE podiže stvari na novi nivo: kvadratni oblici, poboljšane linije, dodatni detalji. Novi jači materijali koji se savršeno kombinuju i prave novu dimenziju siluete! Potpuno sveža i “bold” paleta boja za sve koji streme višim ciljevima! This kick is ready to step into a new dimension. Running System: PUMA’s comfortable cushion technology. Liči siluetama 80-ih i 90-ih. Guma na đonu privlači pažnju jer je glomazna i futuristička.

PATIKE KOJE NAJAVLJUJU BUDUĆNOST

Možda smo daleko od 90-ih, ali OZELIA patike duboko su ukorenjene u onoj glasnoj, eksperimentalnoj eri. Inspirisane adidas arhivom, ove odvažne patike imaju chunky građu. Ovaj proizvod izrađen je od recikliranog sadržaja kao deo adidas ambicije da se okonča plastični otpad. Njihovo gornjište je izrađeno sa najmanje 50% recikliranog sadržaja.

RETRO POSLASTICA

Nik Air Max Terrascape 90 – model koji kombinuje maslinastu i crnu, izuzetno je univerzalan i savršen za hirovito aprildko vreme.

Neki modeli patika prave su “poslastice” koje nas vraćaju u neka prošla nostalgična vremena i jednostavno su previše cool da bi se zaboravili.

Prekrasni modeli sportske obuće, fokusirani na udobnost.

Nike Air Max 95 SE kreće se snagom nadahnutom ljudskim telom. Odlikuje ih vrhunsko Air Max ublažavanje celom dužinom đona. Gornji deo izrađen je od Premium materijala koji prave valoviti grafički uzorak. Ova modna ikona sinonim je urbanog uličnog stila.