Sadržaj

#daretoconnect – Svečani i čarobni dani kucaju na naša vrata! Vreme je da se prepustimo decembarskom duhu i praznike proslavimo u krugu porodice i prijatelja. U ovom mesecu optimizma i velikih snova ne smemo zaboraviti da se sreća gradi na sitnicama koje svakodnevicu ulepšavaju i čine posebnom.

S obzirom na okolnosti i događaje u svetu u poslednje dve godine, ovo pretpraznično doba i Božićni praznici ujedno su podsetnik koliko je važno ceniti svaki trenutak. Sve se menja, ali važnost bliskih veza ostaje itraje. Adidas nas sve zajedno novom kampanjom #DareToConnect ohrabruje i podseća da je ovaj trenutak više nego sjajna prilika da učvrstimo i ojačamo veze sa svojim bližnjima.  

Neka svaki dan ovog decembra bude posvećen mini-izazovima koji će nas još više zbližiti. #daretoconnect 

Predlažemo vam da na male ceduljice za svaki dan do kraja ove godine napišete po jedan mini izazov koji će vama ili vašim najmilijima ulepšati život. Stavite ih u neku posudu i svakog jutra izvucite po jedan papirić. Mini misija za bolju svakodnevicu je bezbroj i važno je pri njihovom sastavljanju u fokus stavite svoju osobenost, svoje vizije i želje svojih najdražih. To može biti samo sms poruka ili telefonski poziv za bolji dan, spontano pečenje prijateljičinih omiljenih slatkiša, izlet u nepoznato, poklon album sa omiljenim fotografijama iz protekle godine ili rana kupovina promišljenih prazničnih poklona bez stresa.

Kako biste sebi i svojima ulepšali ovu svečanu svakodnevicu, za vas smo odabrali hrpu zaista sjajnih adidas proizvoda koji zajedno čine WOW poklon pakete. Ovo su sjajna i korisna iznenađenja koja će 100% oduševiti svakog zaljubljenika u urbanu modu.

Osim poklona, ​​ne zaboravite da su najvažniji zajednički trenuci bliskosti, kada nekome pokažete da vam je stalo i da predstavlja važan deo u vašoj životnoj slagalici. Radost se umnožava kada se deli, stoga je svakako na kraju godine delite što više! #daretoconnect

Svečane praznične TAF x #adidas kolekcije ZA NJU:
adidas AC CUFF KNIT G, kapa
> Hrabar i bezvremeni dizajn upadljive adidas nijanse.
adidas TEE, ženska majica
> Urbana kraljica ulica.
adidas PANTS, trenerka ž.
> Udobnost i toplota naglašena prefinjenim uzorcima. 
> Opušteni krojevi koji garantuju udobnost.

> Bordo crvena – ljubav na prvi pogled. 
adidas OZWEEGO PLUS W, ženske sportske patike

Svečane praznične TAF x #adidas kolekcije ZA NJEGA:
adidas AC CUFF KNIT, kapa
adidas TOPLOADER, ruksak

> Svetla oker boja koja objedinjuje toplo i moderno 24/7.
adidas ESSENTIAL HOODY, muški duks

> Modra udobnost.
adidas ST TEE, muška majica
adidas ST SWEAT PANT, muška trenerka

> Ključni komad ovog outfita? Moderna jakna sa patentnim zatvaračem retro izgleda.

adidas ST SWEAT PANT, muška trenerka
adidas ZX 2K BOOST 2.0, muške sportske patike