Sadržaj

Ljubitelji sporta i urbane mode, pažnja! Popularna Puma stiže sa velikom dozom jesenje svežine kako bi svojim retro siluetama impresionirala ljubitelje urbanog uličnog stila, ali i zaklete sportiste.

Dinamične siluete koje potpisuje PUMA predstavljaju novu eru urbanog uličnog stila. Ovo su patike nove generacije koje crpe inspiraciju iz kulture mladih i kombinuju atletski šik sa upadljivim i svežim elementima.

Urbane modne siluete za jesen 2021! Predstavljamo ti #TAFstyle listu naših jesenjih favorita:

Puma Suede Bloc – višebojne patike niskog profila koje stilom i dizajnom idu na elegantnu ali i na sportsku odeću. Njihove se pertle mogu sakriti sa unutrašnje strane jezika, dok njihovi ulošci omogućavaju odlično ublažavanje. Podignuta platforma donosi elegantan i uzvišen izgled.

Model Puma Suede Bloc dostupan je u živopisnoj šarenoj i nešto prigušeniji crnoj verziji.

Puma Oslo Maja.

Elegantne ženske bele patike idealne su za stilski pohod na gradske ulice. Zbog svoje boje i dizajna pogodne su za elegantnije ali i sportske kombinacije. Detalj koji se ističe zasigurno je debela platforma u svežoj boji mente.

Puma Suede Mayu.

Ažurirajući klasiku sadetaljima dizajna dokazanim za budućnost, Mayu je korak naprijed u uličnoj obući. Hrabri omotani đon na platformi poigrava se s kultnim proporcijama legendarnog stila od antilopa, stvarajući neobičan izgled koji se može nositi svaki dan.

Puma Wild Rider.

Prepustite se toku i prihvatite izazove sa Puma Wild Rider Rollin patikama. Klasičnom kombinacijom bele i crne i njihovom dinamičnom siluetom lako ćete zakoračiti u sledeću sezonu urbanog uličnog stila. Ove patike nove generacije, nadahnute su kulturom mladih i kombiniraju atletski šik s oštrim elementima za svež, okrepljujući izgled. 

Puma Mirage Sport Remix.

Budući modni entuzijasti zaljubiće se u odvažni izgled najnovije verzije modela Puma. Inspirisana update-ovanim izumom ulične mode prikladnim za decu i odrasle, ova se obuća može istaći prepoznatljivom siluetom i kombinacijom boja različitih svetlih i tamnih nijansi.

Puma Mayze.

Mladalačke i razigrane patike sa istaknutim predimenzioniranim đonom. Dostupne su u suptilnim jesenjim bojama.

Puma Cali Sport.

Vau, novi Puma dizajn vodi vas u Kaliforniju! To je moćna i glomazna silueta koja će vam oduzeti dah! Čiste linije i minimalistički pristup dizajnu u trenu dočaravaju fresh »laid-back« cool stil. 

  • Cali zadržava svoj oštar izgled gustim gumenim đonom i gumenom konstrukcijom
  • Gornji deo odlikuje vrhunska koža za svež i savremen izgled
  • Izdvaja se svojom kick-ass platformom