Sadržaj

Najstrašniji i “najsablasniji” praznik u godini, Noć veštica, odlična je prilika da se ogrnete tamnim bojama i organizujete super-cool HALLOWEEN party sa svojim prijateljima.

Umesto kupovine kostima koji ćete nositi samo jednom godišnje, mi vam predlažemo da uložite u modni komad omiljenog sportskog brenda koji će vam dugo služiti. Kako bismo vam olakšali potragu za pobedničkim #HALLOWEEN outfitom, za vas smo pripremili nekoliko otkačenih #TAFstyle predloga koji vam mogu poslužiti kao inspiracija.

p.s. JESTE LI ZNALI?

HALLOWEEN ili Noć veštica inače je poznat kao američki praznik, koji su sa velikim oduševljenjem prihvatili i Evropljani. U Americi se za Noć veštica deca oblače kostime i kreću u lov na slatkiše. Osim dece, tu su i odrasli koji ovaj praznik koriste za bučne zabave pod maskama. Kod nas se ovaj praznik obeležava uglavnom kreativnim dubljenjem bundeva i raznim tematskim zabavama.

Inače, pravi koreni i poreklo Noći veštica sežu iz vremena starih Kelta, koji su slavili takozvani samhain. Za Kelte je to bio najveći praznik u godini, koji je označavao kraj leta i početak zime odnosno novi zemaljski ciklus. 31. oktobra veo između sveta živih i mrtvih trebao je biti najtanji, pa su u tom periodu izvodili i razne rituale kroz koje su pokušavali uspostaviti kontakt sa mrtvima.

> #TAFstyle MODNA INSPIRACIJA ZA NJU:

Noć veštica osim tamnih tonova obeležavaju i druge jesenje boje poput crvene, narandžaste i žute. Što se materijala tiče, til, razne čipke i šifon su više nego dobrodošli na #HALLOWEEN kostimima i outfitima – to su materijali koji u nekoliko sekundi stvaraju mističan i “spooky” izgled.

> #TAFstyle MODNA INSPIRACIJA ZA NJEGA: