Sadržaj

Idealno je vreme za predstavljanje nove kolekcije otkačenih rančeva, torbica, novčanika i tekstila popularnog brenda Sprayground! Reč je o brendu koji ne prati trendove već ih postavlja. Buntovni, umetnički, kosmopolitski i pre svega trendi. Ove rančeve ćete jednostavno obožavati!

Sprayground marljivo sprati svoju misiju: ​​biti vrhunski svetski poznati brend koji kombinuje visoku kvalitet sa jedinstvenim umetničkim i kreativnim nizom. U fokusu robne marke su inovativnost, kreativnost i vrhunski kvalitet. Svaki njihov model ranca ili torbice dolazi na tržište u ograničenom izdanju. Brend se zalaže za jedinstvenost i autentičnost pojedinca koji nosi Sprayground proizvode.

Brend Sprayground osnovao je 2010. umetnik i vizionar David Ben David, koji je zauvek promenio standardnu ​​ideju o crnom i dosadnom rancu. Rančevi su puno više od toga!

Njegovi prvi modeli rančeva “My name is” i “Money Stacks” potvrdili su da u njegovoj umetničkoj filozofiji ima još puno potencijala. Ovi su šareni i otkačeni rančevi odmah dobili saveznike među svetski poznatim zvezdama. Između 2012. i 2017. godine, brend Sprayground doživeo je eksponencijalni rast u zemljama poput SAD -a, Japana, Velike Britanije, Italije i Dubaija.

S obzirom a to da je brend odlično prihvaćen u svim svetskim modnim prestonicama, njegov je umetnički tim zasukao rukave i počeo eksperimentisati na području dizajna. U novoj kolekciji Sprayground za jesen-zimu 2021. eksperimentisali su s 3D tehnikama, raznim tehnikama krojenja i šivenja, te inovativnim kombinacijama različitih tkanina i materijala.

> MUSEUM OF SPRAYGROUND: Dobrodošli u SPRAYGROUND muzej!

> TURBO 500: Karirana jesenja rapsodija. 

> FIFTH AVENUE: Buntovna elegancija.

> SG ALL DAY: »Back to office« elegancija. 

> V.V.I.P.: Crno-biela klasika sa smeđim detaljima.

> THE SANCTUARY: Neodoljivo cvetno utočište. 

> HENNY AIR TO THE THRONE: Za sve prestolonaslednike ove urbane džungle!

> Crtani ili filmski likovi?  Tu su Mando, Vader, Spongebob, Batman, Space Jam i drugi!

> Upotpuni svoj look komplementarnom linijom Sprayground tekstila