Sadržaj

Sa prvim danima septembra postajemo svesniji školskih obaveza koje su pred nama. Za što bezbolniji povratak u školske klupe i lakšu adaptaciju na nove obaveze, pripremili smo nekoliko cool #backtoschool stylinga.

#backtoschool > Uvereni smo da nakon skoro godinu dana online nastave jedva čekate da prošetate školskim hodnicima. Držimo vam palčeve da vam nova školska godina prođe bez stresa i da doživite puno nezaboravnih avantura! Naši novi #TAFstyle modni favoriti su tu da vam pomognu na putu do sticanja novih znanja i korisnih veština.

 #backtoschool modni favoriti: Urbani umetnički izgled.

Muška majica kratkih rukava adidas AOP donosi dašak retro prošlosti – atraktivan šareni print podseća na 90-e. Kombiniujte je sa čarapama istog uzorka i prostranim rancem. Za moderan urbani look nabacite i kačket.  

> Cool CAMO look. To je odvažan ali istovremeno izuzetno opušten i udoban izgled.

> ST HOODY adidas muški pulover u prvi plan ponovno dovodi kultni model iz prošlosti. Prednju stranu krase šarene, zanimljive Trefoil grafike. Mekana i udobna tkanina pruža ugodan osećaj tokom dana. Odličan je za lutanje gradom ali i za sportske aktivnosti.

> Ulična klasika.

 > Šareni minimalizam – muška majica adidas ESSENTIAL TEE naglašava minimalistički stil. Napravljena je od organskog pamuka i jedan je od #sustainability modnih komada sa kojim adidas teži ka čistijoj životnoj sredini sa manje plastike.

LOVE UNITES HOO adidas pulover, izrađen u čast LGBTQ + zajednici. Slogan pulovera je LOVE UNITES. Izrađen je od kvalitetnog materijala, ima kapuljaču i veliki prednji džep. Na prednjoj strani je Trefoil logo i LOVE UNITES natpis.

> Šareni ulični karakter. Vrhunska modna kombinacija koja svojim jarkim bojama u trenu osvežava ormar.

> Rapsodija u plavom. Ne pristaješ na kompromise kad je reč o garderobi? Ovaj hoodie će defintivno podići tvoj stil na viši nivo. Prskani efekat ovog camo uzorka privlačiće poglede na svakom koraku,a njegova mekana french terry tkanina pobrinuće se da ti bude toplo i prijatno.

> Napravljena za košarkaške terene, usvojena od strane skateboard scene, a zatim prilagođena gradskim ulicama, ova sportska ikona najtraženija je silueta iz sezone u sezonu. 

> PSG FAN CLUB.  Jordan baština kombinovana sa bojama s francuskog fudbalskog kluba.

> Modni podsetnik da čak i male stvari čine veliku razliku. TREFFY RECYCLES muška adidas majica ima slatki print sa prikazom Treffy Trefoil, koja je uključena u recikliranje. Šarene grafike koriste tehniku ​​sitoštampe na bazi vode. Proizvod je izrađen od organskog pamuka i deo je adidas projekta kojim se želi ukloniti plastični otpad.