Sadržaj

Nova školska godina samo što nije počela! Pre nego što temperature službeno počnu padati, potrebno je opremiti se novom „školskom uniformom“ i novim ciljevima za nadolazeću školsku godinu. I dok je leto vreme kada mozak najčešće ˝puštamo na pašu˝ kako bismo se prepustili avanturama u nepoznato, jesen sa druge strane poziva na nove početke, svežu energiju i nove školske, ali i poslovne izazove. 

Otkačenih ideja za urbane “back to school” modne kombinacije nikada nije previše! Za vas imamo ludu ponudu koju ne smete propustiti. Kako bismo vam olakšali povratak u školu ili na posao, pripremili smo #TAFstyle listu najlepših modela patika i ranaca.

Bez obzira volite li više retro klasiku ili moderni minimalizam, neutralne ili odvažne boje, kod nas ćete pronaći raznolik izbor obuće, odeće i modnih dodataka.

 »BACK TO SCHOOL« MODNI IZBOR OTKAČENIH RANČEVA ZA NJU:

> Nova kombinacija elegancije i praktičnosti – Mini ruksaci Nike Sportswear Futura Mini i Nike Sportswear Futura 365 šarmantnog dizajna sa unutrašnjim džepovima koji omogućavaju optimalnu organizaciju prostora.

> Ružičasta idila ili minimalistički klasik sa adidas potpisom. Model ranca AC CLASSIC BP ima jednostavan, ali praktičan dizajn. To je ranac koji ćete uklopiti u svaki outfit, spreman za svaki izazov.

> Modni buntovnici s razlogom vole upečatljiv dizajn izdržljivih Sprayground rančeva!

> Bajkoviti SPRAYGROUND ranac i patike inspirisane biljnim svetom.

> Nova crno-bela klasika.

»BACK TO SCHOOL« MODNI IZBOR OTKAČENIH RANACA ZA NJEGA:

> TOP TREND: futuristički, snažni i upadljivi printovi moćnih SPRAYGROUND ranaca

> TOP TREND: CAMO uzorak.

> Večna klasika adidas minimalizma.

> Ubojita kombinacija > NIKE Hayward 2.0 Printed ranac i klasični Air Force 1.