Sadržaj

Dolaskom leta monotone nijanse odeće odlaze u prošlost, a na scenu stupaju živahne i razigrane modne kombinacije. Oprostite se od 50 nijansi dosade i uronite u letnju eksploziju boja #TAFstyle asortimana.

Boje snažno utiču na ljudsku percepciju, ali i na naše raspoloženje. One su jedan od najvažnijih faktora vizualne komunikacije i na temelju njih  stvaramo interpretacije i razvijamo mišljenja. Svaka boja odnosno kombinacija boja nosi određenu poruku i izaziva razne emocionalne reakcije u čoveku.

Na letnjem #TAFstyle  radaru ovoga puta su se našle upečatljive, strastvene i razigrane boje koje ne dopuštaju ravnodušnost i dosadu.

> VATRENO CRVENA

Crvena je boja energije, strasti i akcije koja u nama budi emocije, podstiče ambiciju, odlučnost i istrajnost. To je boja koju povezujemo sa ljubavlju, strašću i životnom snagom.

adidas CROPPED HOODIE, ženski pulover
adidas WINDBREAKER, jakna

> NARANDŽASTA

Boja koja zrači toplinom, radošću, spontanošću i pozitivnim pogledom na život. To je boja koja osvežava um, oslobađa duh i podstiče kreativno razmišljanje. Narandžasta boja je boja avantura i nezaboravnih pustolovina, stoga je krajnje vreme da svoju garderobu oplemenite sa nekoliko narandžastih nijansi.

> BABY PLAVA

Plava se smatra bojom harmonije, mira, zrelosti i preciznosti. Poetički bi se mogla opisati kao konzervativna boja koja sa nostalgijom povezuje niti prošlosti sa sadašnjošću i budućnošću.

> NEON ŽUTA

Pozdravite boju svetlosti, optimizma i probuđenog duha! Žuta boja je simbol kreativnosti i odličan je podizač energije.

adidas HOODIE, ženski pulover
adidas TEE, ženska majica

> MINT

Decentna i efektna prirodna boja koja deluje opuštajuće i izaziva GO WITH THE FLOW stanje uma 😉

> PINK

Romantična i nežna boja simbol je empatije i osetljivosti.

adidas SST PANTS PB, trenerka ž.

> NUDE

Kremaste, bež i bele boje izvrsne su za kreiranje sofisticiranih i minimalističkih odevnih kombinacija. Za nas je monohromatsko oblačenje apsolutni YES!

adidas CROPPED TEE, ženska majica
Nike CREW BB AOP PRNT PACK, ženski pulover

> NEON DETALJI I VEČITA CRNA KLASIKA

U psihologiji crna boja predstavlja zaštitu od spoljnog sveta. Kombinacija crne i neonskih detalja predstavlja spoj konzervatizma i smelosti. Dvostruka pobeda!