Sadržaj

Ovo leto zasigurno će biti u znaku “OH YEAH” stila! Pokazaćemo vam kako kombinovati šarene i pahuljaste UGG sandale koje oduševljavaju brojne modne entuzijaste širom sveta.

Sasvim je očigledno da su jedan od naših omiljenih modnih komada ove godine UGG OH YEAH sandale definisane sofisticiranim krznom duginih nijansi. To je zaista posebna obuća koju možete nositi bilo gde i bilo kada. Pahuljaste OH YEAH sandale mogu vam savršeno poslužiti kao najsigurnije kućne papuče ili kao neizostavni pratitelj za vreme letnih šetnji. Izbor je na tebi!

UGG je poznat po svojim naporima koje ulaže u kvalitet ali i po viziji stvaranja obuće u kojoj imate osećaj kao da hodate po lepršavim oblacima, bez obzira na doba godine. Zbog prirodnih materijala i promišljenog dizajna uživaćete u svakom svom koraku. 

Kako bismo dokazali da OH YEAH možete bombastično kombinovati sa raznim urbanim modnim kombinacijama, prilažemo listu omiljenih #TAFstyle kombinacija. Ležerno, trendi i  “OH YEAH” cool! 

> ŽUTA KAO SUNCE.

> THINK PINK! KRALJICA URBANIH MODNIH KOMBINACIJA.

> BESKRAJNA UDOBNOST UMIRUJUĆIH BOJA

> OH YEAH SPOTS za bezbrižno opuštanje unutar sopstvena 4 zida

> MATCHY-MATCHY elegancija za uzvišeni stil

> LETNJI FAVORIT: OH YEAH TIE DYE.

Jednostavne i udobne sandale izrađene od prirodnih materijala poput mekane ovčije kože i antilopa oduševiće vas na prvu. Njihova elastična traka sa UGG grafikom štitiće vaše stopalo. Bez obzira jeste li više gradski tip ili tip za plažu – ovaj stil možete kombinovati sa bilo čime! Jeans ili suknja – izgledaćete sjajno! O Yeah!

Ostale UGG modele pogledaj na: https://www.taf.rs/brendovi/ugg

Simbol udobnosti i opuštenog kalifornijskog stila

Ugg priča ispisana je 1978. kada se Brian Smith uputio na plaže južne Kalifornije. Svoj pohod popularne Uggsice započele su u surferskim prodavnicama od San Diega do Santa Cruza, ali brzo su prodrle i u sve društvene slojeve, tako da smo ih ubrzo mogli videti u modernim skijalištima Severne Amerike. Ova obuća ali i sam brand postali su simbol sportskog, opuštenog i aktivnog života. Uz pomoć prijatelja koji su bili spremni uložiti u razvoj branda, formirana je grupa UGG Imports. 1987. Smith je registrovaoUgg Holdings Inc., a 1985. registrovao američki zaštitni znak na logotipu sa “Original UGG Boot UGG Australia.