Sadržaj

adidas FORUM

Rođene iz potrebe i izrađene sa svrhom, patike adidas Forum debitovale su 1984. godine i od samog su početka postale najinovativnija i najpopularnija košarkaška obuća svog vremena – čak ih je i Michael Jordan opisao kao jednu od najvažnijih silueta 80-ih. adidas FORUM zamenio je TOP TEN siluetu i zapravo je pomogao u oblikovanju košarkaške kulture u 80-ima.

Izvorni FORUM osmišljen je kako bi igračima pomogao da poboljšaju igru, a nakon što je stekao  dominaciju na košarkaškim terenima, započeo je svoj put prema uličnoj modi.

Nova verzija patika evolucija je originala s užim prednjim delom i odvojivom trakom za dodatnu potporu. Ovaj se transformisani klasik predstavlja novoj generaciji čiji se stil života temelji na otvorenosti.  Svojim modifikacijama, adidas FORUM spreman je poslužiti kao sredstvo samoizražavanja nove generacije.

HEROJ PRIČE: FORUM Exhibit Low

Ove unisex patikee predstavljaju klasičnu siluetu košarkaških terena 80ih sa luksuznim ažuriranjima za današnje vreme. Silueta je niskog profila i obrubljena je mekanim kožnim detaljima kontrastnih boja. Klasični elementi poput perforacija na predelu prstiju i kultne 3 crte odaju počast originalnoj verziji iz 80-ih.

  • Legendarne patike iz 1980-ih.
  • Poprečni sistem sa šarkom za gležanj i odvojivom trakom za dodatnu potporu.
  • Izdržljiv gumeni đon za poboljšano prianjanje i veću pokretljivost.
  • Izrađen od recikliranih materijala

Kako bi proslavio veličanstveni povratak FORUMA, adidas je osmislio komplementarnu kolekciju tekstila. COMPLETE THE LOOK!

HEROINA PRIČE: FORUM Bold Low

adidas Forum debitovao je ’84. godine i brzo je pokorio svet košarke. Njegov košarkaški DNK, odvažniji nego ikad, spreman je za povratak na ulice. Svi su klasični elementi netaknuti: X-dizajn, uklonjivi kaiščić i luksuzni kožni gornji deo. Ženska verzija ove popularne siluete dolazi s uzdignutom platformom kako bi vaš stil podigla na viši nivo.

  • Regular fit
  • Kožno gornjište
  • Odvažna gumena platforma
  • Podstava od sintetičke kože

I pripadnice lepšeg spola svoj look mogu upotpuniti komplementarnom linijom tekstila. COMPLETE THE LOOK!

FORUM je spreman!!

Prihvati izazov! 🙂