Sadržaj

˝Chunky˝ platforma je idealna zamena za visoke potpetice u ležernijim odevnim kombinacijama kojoj se priklanja sve više žena. Ponuda ovakvih modela veća je nego ikada, a mi smo za vas izdvojili nekoliko Converse modela.

Converse RUN STAR HIKE odiše futurističkim vibracijama.

Moćna platforma i nazubljena guma đona daju ovoj silueti poseban look & feel. Gornjište je izrađeno od čvrstog platna. Zbog detalja popust posebnih pertli, gumenih delova i logotipa smeštenog na zadnjoj strani definitivno se ističu u odnosu na klasične Converse modele. RUN STAR HIKE ima posebno oblikovanu platformu, koja nalikuje na dvostruki đon. Converse Run Star Hike ima SmartFOAM tehnologiju koja osigurava udobnost prilikom svakog koraka.

CHUCK TAYLOR ALL STAR PLATFORM MY STORY

MY STORY. MY HUSTLE. All Star platforme My story je ažurirana klasika koja slavi Međunarodni dan žena. Patike su ukrašene zanimljivom ručno oslikanom grafikom i natpisima poput: “My story.” Ove moćne grafike govore da su žene snažne i nezavisne. 

Ova sjajna silueta savršena je za boostanje stila a pomoći će ti i da naglasiš sopstvenu individualnost. 

#TAFstyle modni savet: pustite mašti na volju i kombininujte svoje omiljene modne komade vođeni sopstvenom vizijom. Na vama je hoćete li kroz život koračati bosi ili u visokim platformama!