Sadržaj

Otkačene sandale najupečatljiviji su deo energične prolećne kolekcije jednog od najpopularnijih svetskih brendova.

OH YEAH UGG modeli impresioniraće vas u sekundi svojom razigranošću, bojom i bezgraničnom udobnošću. Kad je ovakav odvažan model u pitanju, na vama samo jedna odluka… u kojoj ćete ih boji nositi ove sezone?

Čista modna revolucija! OH YEAH dizajn udružio je snage sa ultra popularnom TIY DYE tehnikom.

Vaš najdraži – Oh Yeah Tie Dye je tu. Ime govori sve. Jednostavne i udobne sandale – kombinacija papuča i patika u jednom.

Mekana ovčja koža i antilop savršeno se nadopunjuju. Elastična traka s UGG grafikom štiti vaše stopalo. Ovaj stil je nadahnut uličnim stilom Los Angeles-a. Sandale su udobne i jednostavne za nošenje. Bez obzira jeste li više gradski tip ili tip za plažu – ovaj stil možete kombinovati sa bilo čime! Jeans ili suknja – izgledaćete sjajno! Oh Yeah!

OH YEAH SLIDE u cotton candy bojama. Jeste li više za živopisne letnje boje ili proverene neutralne?

Prvi OH YEAH dizajn koji je ostvario komercijalni uspeh i od tada ne silazi sa liste #musthave artikala. Modni entuzijasti i influenseri ugrabili su svoj par čim se ovaj model pojavio na policama.

Za kraj nam ostaje prekrasno točkasto OH YEAH SPOTS izdanje inspirisano animal printom.

Ako se pitate kako su ove sandale dobile svoje ime, odgovor je jednostavan, nemoguće je ne uzdahnuti kad ih obujete. Izazivamo vas da ih isprobate bez da kažete: “Oh yeah”!

Otkačene, pufnaste i luuudo udobne – OH YEEEAH!

Simbol udobnosti i opuštenog kalifornijskog stila

Ugg priča ispisana je 1978. kada se Brian Smith uputio na plaže južne Kalifornije. Svoj pohod započele su u surferskim prodavnicama od San Diega do Santa Cruza, ali brzo su prodrle i u sve društvene grupe, tako da smo ih ubrzo mogli videti u modernim skijalištima Severne Amerike. Ova obuća ali i sam brand postali su simbol sportskog, opuštenog i aktivnog života. Uz pomoć prijatelja koji su bili spremni uložiti u razvoj branda, formirana je grupa UGG Imports. 1987. Smith je registrovao UGG Holdings Inc., a 1985. registrovao američki zaštitni znak na logotipu sa “Original UGG Boot UGG Australia”.