Sadržaj

Jedan od najpoznatijih slogana na svetu pripada svetski poznatom brandu Nike. ˝JUST DO IT˝ je slogan koji je moguće interpretirati na različite načine, ali svaki od njih na kraju poziva na akciju i izaziva nas da izađemo iz sopstvene comfort zone.

Jeste li se ikad zapitali kakav bi bio vaš život da sledećih 365 dana svakodnevno malim delima pokušate poboljšati prethodni dan za samo 1%? #TAFstyle savet: možda zvuči kao kliše, ali i mini korak u pravom smeru može rezultirati mega promenom. Mirno jutarnje istezanje umesto zurenja u mobilni telefon i jasni planovi za budućnost umesto apatije i prepuštanja u ruke sudbine? Zvuči kao plan!

Na putu ka ostvarivanju ciljeva najvažnije je zadržati pozitivan mindset. Mnogo je načina kako ga postići, a jedan od njih svakako je i odeća u kojoj se osećamo ugodno i samopouzdano. Naša nova Nike kolekcija sadrži sjajne modne komade neodoljivih pastelnih boja koji osim vrhunskog urbanog izgleda, sa sobom donose dozu samopouzdanja i energetski boost.

Kolekcija Nike Sportswear izludela je modne entuzijaste širom sveta, pa ne čudi da se komadi na fotografijama ispod mogu videti na ulicama svih modnih metropola. Od Londona do New Yorka, ove impresivne kolekcije diktiraju urbane modne trendove. Kako bismo vam olakšali izbor modnih kombinacija za nadolazeće sunčane dane, prilažemo listu modnih favorita #TAFstyle.

IMPRESIVNE NIKE MODNE KOMBINACIJE ZA NJU:

Sunny days hit; lagane haljine i majice širokih krojeva u kombinaciji sa patikama

Kratke biciklističke kombinovane sa majicom ili puloverom sličnog dezena

#loungewear klasika: trendi pastelni puloveri, kratke pantalone visokog struka ili ultra moderne helanke? 

Loungewear kompleti

Nike Sportswear Icon Clash, ženske pantalone

FRESH NIKE MODNE KOMBINACIJE ZA NJEGA:

Impresivne muške kolekcije inspirisanesu Nike Boating Line originalom iz ´87 dizajniranim za američki veslački tim. Kombinacija printa, vezova i zakrpa pruža raznoliku teksturu i retro estetiku spremnu za slojevito oblačenjeu toplim vremenskim uslovima. 

Nike REISSUE FAIRLEAD

Ulična sportska elegancija inspirisana košarkom.