Sadržaj

Budi deo promene! 


adidasov početak transformacije prema održivosti kojom želi stati na kraj plastičnom otpadu

Stan Smith, Forever.

Podrži održivi razvoj!

Predstavljamo petike izrađene od PRIMEGREEN-a; niza recikliranih materijala visokih performansi. Gornjište je izrađeno od najmanje 50% recikliranog materijala. Donesi odluku već danas i napravi promenu. Pridruži nam se, recikliraj, ponovno upotrebi i oblikuj svoju budućnost! Budi i ti deo promene.

#daretochange

April je za #TAFstyle mesec u kojem pozivamo na razvoj, radimo na rastu popularnosti i razvoju takozvane ˝zelene mode˝. Pozivamo na promišljenu kupovinu održivih i kvalitetnih proizvoda čija je izrada manje štetna za naše dragoceno okruženje. Budi vladar sopstvene sudbine, „razmenjuj“ staru, očuvanu odeću sa svojim prijateljima i kreni u novom, zelenijem smeru. Podrži adidas inicijativu za bolje sutra.

Svaki korak je važan.

Mi u The Athlete’s Foot-u verujemo da je uspeh našeg ( i svačijeg) branda povezan sa zaštitom životne sredine u kojoj živimo. Stoga ćemo postupno integrisati održive inicijative i proizvode kako bismo umanjili uticaj našeg ugljeničnog otiska i ostavili bolji svet za buduće generacije.

Još uvek smo daleko od zelene kompanije, ali preduzeli smo i preduzimaćemo male korake kako bismo doprineli održivijem svetu. Pitate se kako možemo doprineti boljitku i promeni?

Imamo cilj koji je veći od nas, veći od urbanog života i mode. Cilj usmeren ka našoj budućnosti.

Podrži inicijativu za održiviju budućnost.

Održiva ili „zelena“ moda nastoji smanjiti uticaj na prirodu koristeći razgradive materijale. Naglasak se stavlja na promišljeno biranje kvalitetnih održivih artikala koji će trajati i nekoliko sezona. Održiva i etička moda definitivno je naša budućnost i pozitivan trend koji usvaja sve više svetski poznatih brandova.

Stan Smith. Forever.

Bele patike definitivno su među #musthave modnim komadima svake #održive garderobe stoga nas raduje što vam možemo predstaviti kultnu ikonu Stan Smith u novom, ekološki prihvatljivom izdanju.

adidas Originals je jednu od svojih najdugovečnijih silueta posvetio stvaranju održivije budućnosti. Iako izgled patike ostaje isti, od ove sezone Stan Smith postaje eksperimentalni model u adidasovoj misiji prema svetu sa što manje plastike. 

adidas STAN SMITH

adidas STAN SMITH

Donesite korišćenu obuću do 15.05.2021. u neku od naših TAF prodavnica. Odložite je u kontejner i zatražite svoj kupon s 25% popusta. Kupon možete iskoristiti pri sledećoj kupovini adidas artikala u vrednosti većoj od 7.000 rsd do 15.06.2021. 

Stan Smith, Forever.