Sadržaj

Odvažna urbana silueta inspirisana arhivama

Reebok CL LEGACY

Prolećno ruho Reebok CL LEGACY siluete stiže nam u neodoljivim pastelnim bojama. Reebok stalnim eksperimentisanjem uspešno pomiče granice dizajna i udobnosti. Crpeći inspiraciju iz svojih retro arhiva, uspešno kombinuje nove tehnologije donoseći nam na prvi pogled dobro poznate siluete. Sledeći tradiciju, svetlo dana ugledalo je ažurirano izdanje Classic Leather Legacy. Model je to originalno dizajniran za trčanje u kojem su sadržani detalji njihove druge dve siluete Aztec i Classic Leather. CL LEGACY uspešno združuje najbolje elemente spomenutih modela tvoreći novu odvažnu urbanu siluetu. Sigurni smo da će i vas oduševiti njihovo novo prolećno izdanje.

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

CLASSIC LEATHER LEGACY su patike posebne retro konstrukcije! Klasične Legacy patike crpe svoju inspiraciju iz old school retro tenisa. Glomazan oblik i zanimljiva konstrukcija. Imaju poseban 3D dizajn moćnog izgleda. Classic Legacy stiže nam u odvažnim i jakim bojama kontrastnog i samouverenog izgleda. Reebok je ovoj patici dodao kvalitetnu antilop i tekstilnu presvlaku što dodatno pospešuje opšti utisak. Svaki je korak ugodniji od prethodnog!

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

Za Vintage Reebok DNA važi ona poznata izreka ´što stariji to bolji´. Ali to vam ne trebamo govoriti. Dovoljan je jedan pogled na novo CL Legacy izdanje čije gornjište od nubuka i tekstila potvrđuje njihov OG izgled dodatno naglašen kontrastnom gumom na đonu.

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY