Sadržaj

Neka igre počnu!

Pred vama je nova kolekcija popularnog brand-a Puma koja slavi čarobnu snagu sporta koji ujedinjuje celi svet. Pomoću digitalizovanih grafičkih slika i živih boja, PUMA INTL GAME na živopisan način prikazuje brojne međunarodne zastave. Kolekcija koja promoviše jedinstvo sveta u sportskom duhu, kreativnost u oblačenju i #fairplay na igralištu zvanom život.

Sveži PUMA modni komadi ultimativni su ulični #gamechanger. Divlje boje i svež grafički pristup u trenutku će vas potpuno osvojiti i inspirisati.

Proveri vruće street style komade za nju:

Uske tajice upari sa majicom kraćeg struka iz nove kolekcije PUMA INTL GAME i za tren ćeš dobiti savršenu kombinaciju za svoju omiljenu sportsku aktivnost. 

Puma PI Graphic Tee

Puma PI AOP Legging

Puma PI AOP Tee

#alleyesonyou u novoj kolekciji PUMA INTL GAME. Kladimo se da će šarena kratka majica izazvati talas uzbuđenja na ulicama. Jednostavno je kombinovati sa bazičnim crnim helankama ili omiljenim jens-om.

Puma PI AOP Tee

Puma PI HR Legging

Puma PI AOP Tee

Ovaj neodoljivi ranac iz istoimene kolekcije spreman je za nove avanture:

Proveri vruće street style komade za njega:

Bez trendi jakne ili dukserice u INTL GAME nijansama, vaša prolećna garderoba jednostavno neće biti savršena. Proverite neizostavne modne komade koji čak i najdosadniji styling podižu na #nextlevel oznaku.

Puma INTL AOP Hoodie

Puma PI AOP Tee

Puma PI AOP Tee

Život je igra, a ulice su vaše igralište. Donesite glas jedinstva i kreativnosti u svet. Pokažite da ste ključni #igrač u svim područjima života i doslovno živite filozofiju nove kolekcije PUMA INTL GAME.

Puma INTL Graphic Hoodie

Puma INTL Track Pants TR

Puma INTL Tee

Puma INTL Track Top DK

Puma INTL Track Pants DK

Puma INTL Track Top DK

Neka igra počne! Pred vama je kolekcija odvažnih modnih komada, a na vama je da ih kombinujete u sopstvenom stilu! Požuri na TAF web shop, klikni #TAFstyle i dodaj svoje favorite u korpu!