Sadržaj

Modna inspiracija ovog je puta nadahnuta upravo ženama. Ako te muči dilema šta pokloniti sestri, mami ili prijateljici povodom Dana žena, nastavi da čitaš i možda baš ovde pronađeš inspiraciju.

Popust od 20% važi od 04.03. do 10.03.2021 na artikle po redovnim cenama i ne odnosi se na aktikle sa oznakom ˝exclusive˝. 

Drage dame, ova nedelja je samo vaša! Zapravo, kada malo bolje razmislimo, čitav ovaj mesec je samo VAŠ! A mi ćemo ga obeležiti hashtagom #GIRLPOWER!

U martu slavite samo sebe! Svoju jedinstvenost, sva dostignuća i sve snove o kojima sanjate, ma koliko god oni mali ili veliki bili!

Ne čekaj da ti netko drugi pokloni znak pažnje, razmazi se modnim buketom najlepših noviteta iz #TAFstyle asortimana.

JESTE LI ZNALE?

Međunarodni Dan žena je dan kada su žene prepoznate upravo prema svojim dostignućima, bez obzira na njihove nacionalne, etničke, lingvističke, kulturološke, ekonomske ili političke podele; to je dan koji simbolizuje borbu protiv rodne diskriminacije, borbu za jednakost polova, pravo glasa.

08. marta i danas se u nekim zemljama obeležava kao državni praznik, dok drugima slovi kao dan protesta ili dan kada se slave žene.

#TAFstyle modna inspiracija:

Razmazi se prolećnim adidas komadima u neodoljivim pastelnim bojama. Ova romantična kolekcija izrađena je od laganog kvalitetnog pamuka zbog čega ćeš je rado nositi i u toplijim danima.

Ova elegantna i jednostavna modna odeća naglasak stavlja na ženstvenost i bezgraničnu udobnost. Odlično funkcioniše u ulozi sportske odeće a može se kombinovati i sa vašim omiljenim jeansom ili jeans suknjom.

adidas CROPPED TEE, ženska majica

adidas SWEATSHIRT, ženski pulover

Crème de la crème – ili u prevodu: najbolje od najboljega. Ima nešto dopadljivo u neutralnim nijansama što nam privlači pažnju. Ovom prekrasnom adidas puloveru dodajte Nike jaknu za prelazni period nosivu na obe strane i imate double win situaciju!

#TAFstyle alternativa 1 – neodoljivi pastelni uzorci i candy boje:

Puma CRUISE RIDER SILK ROAD WN’S

Nike AIR FORCE 1 ’07

#TAFstyle alternativa 2 – urbani ruksaci i torbice kao neizbežan modni dodatak :

Sprayground SIDE SHARKS IN PARIS

adidas AC CLASSIC BP

#TAFstyle alternativa 3 – trendy čarape: