Sadržaj

Ljubav na prvi pogled! Kome ćeš ove godine dodatno ulepšati Dan zaljubljenih?

Kao večiti TAF romantici zaljubljeni u život, urbane modne komade i najnovije modele patika, odlučili smo sa vama uoči Dan zaljubljenih podeliti neke od važnih stilskih saveta. Jer, u dvoje je lepše zar ne?!

Februar je mesec u kojem slavimo najvažnije – slavimo ljubav! Prepusti se osećanjima i ukoliko već nisi, dopusti da te pogodi Amorova strela.

U rimskoj mitologiji, Kupidon ili Kupid  je bog ljubavi, strasti i lepote. Povezan je sa grčkim bogom Erosom, a drugi mu je naziv Amor. Najčešće se prikazuje za plavokosi dečak s krilima čiji su glavni simboli luk i strela koju ispaljuje u srca bogova ali i smrtnika. U narodnoj kulturi prikazuje se kao anđeo ljubavi i veže se za Dan zaljubljenih. Uz Kupidona, glavni simboli Dana zaljubljenih su crvena boja, ruža i ljubavno pisamce.

Dan zaljubljenih se u početku slavilo kao rimokatolički dan posta na dan Svetog Valentina; današnji značaj, međutim, stekao je tek u doba kasnog srednjeg veka, kada su se razvile ideje o romantičnoj ljubavi. 14. februara usidren je u mnogim kulturama širom sveta kao praznik koji slavi ljubav.

Luk našeg Kupidona usmeren je na neke od najboljih komada u našoj internet prodavnici i uvereni smo da ćeš uz njegovu pomoć i ti pronaći svoju ljubav na prvi pogled barem kad je reč o patikama.

CUPID STYLE:

Puma FUTURE RIDER NEON PLAY

#TAFstyle ideje za poklone:

adidas CROPPED PUFFER

adidas NMD_R1 SPECTOO

Nike JORDAN PRO SCRIPT CAP