Sadržaj

Inovativna linija adidas Originals ZX 2K Pure

Najnaprednija tehnologija za pravo moderno osveženje 

Inovativna linija ZX serije donosi novi koncept sportskih patika! Upoznajte najudobniju ZX siluetu do sada. Od prvog pojavljivanja na tržištu, adidas ZX sinonim je za nekonvencionalne, napredne inovacije. adidas Originals nastavlja sa iznenađenjima i predstavlja novo poglavlje u poznatoj liniji patika, ovoga puta u obliku  ZX 2K Pure siluete.

Sledeća evolucija ZX patika dokazuje da je zadovoljstvo stanje duha. Portal prema otkriću senzacija za koje niste ni znali da postoje! Prepusti se osećaju i zaboravi na logiku, sve će doći na svoje mesto.

Moderan adidas Originals dizajn – moraš ga osetiti da bi ga razumeo # ZX 2K Pure

ZX 2K BOOST PURE – očaravajući stil iznenađujućih kombinacija. ZX porodica napravila je revoluciju u tehničkom trčanju pre više od dve decenije. ZX 2K Boost Pure patike donose najmoderniju tehnologiju za pravo moderno osveženje. Boje su inspirisane originalnim ZX 710 iz osamdesetih. Prepoznatljivi uložak ublažava udarce kod svakog koraka.

Kada je ZX serija prvi put zakoračila u 80e, isticala se kao dokaz futurističkog dizajna. Ove patike nadovezuju se na nasleđe inovacija sa napola uokvirenim đonom Boost u punoj dužini koji pruža dodatnu udobnost i podršku pri svakom koraku. Elegantno tekstilno gornjište i moderne kombinacije boja daju svežu prefinjenost.

  • Moderan adidas Originals dizajn – moraš ga osetiti da bi ga razumeo.
  • Dizajn ZX serije donosi novi koncept sportskih patika! Upoznajte najudobniju ZX siluetu do sada.
  • ZX 2K BOOST PURE – očaravajući stil iznenađujućih kombinacija.
  • Novo poglavlje u poznatoj liniji patika – ZX 2K BOOST
  • ZX 2K BOOST obučen u elegantno tekstilno gornjište i moderne kombinacije boja za svežu prefinjenost.
  • Najnaprednija tehnologija za pravo moderno osveženje – ZX 2K BOOST