Sadržaj

Modni stilovi 80ih i 90ih koje ćemo rado nositi i u 2021! Nadvladali smo sve: okolnosti, situacije, loše misli i nametnute trendove. Ovo će biti godina u kojoj ćemo pomeriti granice, godina u kojoj biramo odevne komade koji odražavaju naš karakter. U nastavku donosimo 2 ključna stila za 2021!

S obzirom na to da nema ničeg lepšeg od modnog flashback-a, prisetili smo se trendova koji će vam izmamiti osmeh na lice i pobuditi lepa sećanja. Ako si u potrazi za modnom inspiracijom i treba ti dodatna doza samopouzdanja, na pravoj si adresi! U nastavku smo odabrali 2 vrhunska retro trenda koji će začiniti tvoju svakodnevicu!

90’s sporty modni look

Vibe 90ih prevladaće i 2021. godine! Slojevito i šareno uvek je odličan izbor! Kao ključni deo ovog stila izdvajamo originalne Nike patike i neizostavne čarape kako bi naglasili željeni TAF izgled.

Wigglesteps ART WALL, ženske čarape

90’s sporty modni look ZA NJEGA:

Retro rap modni stil

Za primetan i jednostavan WOW street style potrebno vam je malo drskosti i doza hrabrosti. UGG Fluffy Yeah Slide u kombinaciji sa belim čarapama i biciklističkim donjim delom prava je modna poslastica! Kao tačku na i preporučujemo unisex retro zimsku jaknu!

Retro rap modi stil ZA NJEGA:

New Era USA FABRIC PATCH CORD TRUCKER