Sadržaj

Nema te prepreke koju ove siluete ne mogu savladati!

Kad ti život ponudi limune … napravi osvežavajuću limunadu u #tafstilu! Uprkos činjenici da su pred nama najhladniji meseci u godini, obeleženi hirovitim vremenom, na nama je da svaki dan iskoristimo na najbolji mogući način. Niže u tekstu predstavljamo 5 vrhunskih modela za nju i njega koje ćete rado nositi bez obzira na vremenske prilike i neprilike!

#TAFstyle modni saveti ZA NJU:

Nike AIR MAX 2090, ženske sportske patike. Kultna silueta dizajnirana za budućnost! Futuristički izgled i usavršeni đon stvaraju WOW efekat. Silueta zbog koje ćete imati osećaj kao da ste se teleportovali u 2090. godinu.

Nike Sportswear Air

Puma CALI WEDGE WN’S, ženske sportske patike. Higher and hotter than ever! Snažna i glomazna silueta CALI WEDGE WN’S oduzeće vam dah! Prekrasne linije i minimalistički pristup dizajnu. Platforma i meka koža samo za vas! Laid-back cool stil ulepšaće vam svaki dan i upotpuniti vaš outfit!

Fila DISRUPTOR ANIMAL, ženske sportske patike. Bestselling 90s favourite! Pronađite ravnotežu između sportskog života i ležernog stila u DISRUPTOR ANIMAL WMN patikama. To su sportske retro patike sa širokom istorijom! “Chunky” silueta nostalgičnih linija i široke platforme ponovno vlada ulicama. FILA Disruptor ujedinjuje jak ˝Chunky˝ trend sa svežim vibracijama sportske obuće. Stil koji vam sigurno neće dosaditi!

Fila DISRUPTOR ANIMAL

Fila FREYA SWEAT PANTS

adidas SUPERSTAR W, ženske patike. adidas klasika koja je uvek u trendu. Model SUPERSTAR se ne mora posebno predstavljati! važi za ultimativnu »zvezdu« koju slobodno možemo svrstati u bezvremene modne ikone uklopive u svaki outfit.

adidas SUPERSTAR W

adidas WINDBREAKER

adidas AC CLASSIC BP

Reebok CLASSIC LEATHER, ženske sportske patike. To su verovatno najlegendarnije patike branda Reebok. Potiču iz devedesetih godina i predstavljaju kultnu trkačku siluetu. Izrađene su od mekane kože. Klasičan đon pruža dobro ublažavanje, udobnost i prianjanje. U to vreme su bile vrhunske patike za trčanje. U moderno vreme su prikladne i za aktivnosti u slobodno vreme.

Nike Sportswear Windrunner

#TAFstyle modni saveti ZA NJEGA:

adidas YUNG-1, muške sportske patike. Autentične Adidas vibracije 90-ih godina upakovane su u novi, edgy i moćni izgled.

adidas BIG TREFOIL TRACK PANTS

adidas WATERCOLOR TREFOIL HOODY

Nike MX-720-818, muške sportske patike. MX-720-818 crpi inspiraciju iz dve legende 90-ih! Muške patike MX-720-818 imaju sličnosti Air Max 98 kolekcije i neke detalje Air Max 95 kolekcije u gornjem delu, a takođe možemo videti sličnosti Air Max 720 – đon i glomazne siluete. Izgled je futuristički i prilično izuzetan! Zanimljiva mesh mreža prepliće gornji deo i zato je njen izgled poseban.

Nike AIR MAX 90, muške sportske patike. Nike Air Max 90 ostaje veran svojim OG korenima s kultnim đonom Waffle, prošivenim gornjim slojevima i klasičnim TPU naglascima. Sveži detalji 3M ™ daju mu moderan izgled, dok Max Air jastuci pružaju udobnost vašem putovanju.

Nike Sportswear Windrunner Hooded Jacket

Nike AIR HOODIE

Nike BLAZER MID ’77, muške sportske patike. VINTAGE STYLE. Nike Blazer Mid ’77 koristi starinski izgled Nike b-ball obuće. Teksturisana koža u gornjim delovima ima naglaske od brušene kože i retro Swoosh logo. Ultra čiste boje dodaju svež izgled koji će upotpuniti bilo koji outfit.

Reebok CLASSIC LEATHER, muške sportske patike. Classic Leather je klasik Reeboka. To su verovatno najlegendarnije patike branda Reebok. Potiču iz devedesetih godina i pružaju kultnu trkačku siluetu. Izrađene su od mekane kože. Klasičan  đon pruža dobro ublažavanje, udobnost i prianjanje. U to vreme to su bile vrhunske patike za trčanje. U moderno vreme su prikladne i za aktivnosti u slobodno vreme. Uz to su odličan naglasak opuštenom urbanom stilu.