Sadržaj

Bilo da je reč o novogodišnjim odlukama ili ne – početak godine je idealno vreme za postavljanje aktivnih ciljeva. Verujemo da su fit telo i svež način razmišljanja nešto čemu vredi težiti svakog dana u godini, svake godine.

S obzirom na činjenicu da još uvek  većinu vremena provodimo između četiri zida zbog brojnih ograničenja vezanih za COVID, odlučili smo vam uliti dodatnu dozu samopouzdanja ali i motivacije. U nastavku donosimo #TAFstyle modne kombinacije za kućni trening, ali i aplikacije pomoću kojih možete pratiti svoj napredak.

Kako odabrati pravu FITNESS odeću za trening kod kuće?

Dobra odeća (bez obzira gdje se nalazili) uvijek pruža dodatnu dozu samopouzdanja i ulepša nam dan. Velika je verovatnoća da ćete trenirati u atraktivnoj odeći koja naglašava vaše obline i biti samopouzdaniji nego u desetogodišnjoj kratkoj majici.

Za trening kod kuće odaberite krojeve u kojima se ugodno osećate i dobro izgledate. Ako su vaši treninzi aktivniji, savetujemo vam da odaberete helanke ili “biciklističke” koje dobro obuhvataju vaše telo i nude vam svu udobnost tokom treninga. Posegnite za kvalitetnim, prozračnim materijalima i ne zaboravite voditi računa o odgovarajućoj obući i sportu.

3 APLIKACIJE ZA KUĆNI TRENING:

Gotovo je s izgovorima po pitanju treninga, jer ti u nastavku donosimo 3 najpopularnije aplikacije za trening kod kuće, koje će tvoju formu dovesti do savršenstva. Fit telo i pravilan način razmišljanja kucaju na tvoja vrata! Pitanje je samo hoćeš li ih otvoriti?

  1. Melissa Wood Health: Ukoliko čezneš za vretenastim mišićima i fit telom bez intenzivnih kardio vežbi, na pravoj si adresi. Odličan izbor za kratke, ali delotvorne svakodnevne treninge na bazi pilatesa i vežbe pomoću sopstvene težine: https://melissawoodhealth.com/
  2. Bikiny Body z Kyla Itsines: Intenzivni kardio trening i detaljan program po čijem ćeš završetku jedino reći WOOOOW! Zanima li te šta možeš postići do leta 2021. godine? https://www.kaylaitsines.com/
  3. Tracy Anderson: Poznati personalni trenera brojnih celebrity-ja kao što su: Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Alessandra Ambrosio, Victoria Beckham i Olivia Palermo, može vas trenirati upravo u vašoj dnevnoj sobi! Metoda Tracy Anderson sportski je trening baziran na plesu i delotvornim vežbama oblikovanja tela. https://tracyanderson.com/

TAF DOBITNE KOMBINACIJE ZA KUĆNI TRENING:

Sportska Nike klasika – helanke + crop top majica

Nike Sportswear Windrunner Tech Fleece

U neon bojama – odaberite NAJBOLJU nijansu

Retro seniorita – modni komadi koji nas vraćaju u prošlost!

Pastelna sportska bajka – “biker shorts” idealna sportska oprema za trening u sopstvena 4 zida.

adidas NITE JOGGER W

Živopisni uzorci – za borbeno raspoloženje i tvrdoglavu istrajnost do kraja ponavljanja svih vežbi!

PUMA RS-X SOFT CASE

Fila modna poslastica – trendy kombinacija za dodatno samopouzdanje.

Nike mix’n’match – kombinacija omiljenih modnih komada za dodatnu dozu energije i udobnosti 24/7.

Nike Sportswear 7/8 Fleece

Wigglesteps IVORIES

adidas ratnica –  hot #TAFstyle outfit na putu do sportskih ciljeva i vrhunske udobnosti. 

adidas CROPPED TANK