Sadržaj

Najveća godišnja shopping groznica stigla je u TAF! Imamo super vesti!! U TAF shopove i u TAF web prodavnicu stigli su odlični #blackfriday popusti!!

Od ponedeljka, 23.11.2020 pa sve do nedelje 29.11.2020, svoje omiljene brendove možeš kupiti po super povoljnim cenama! Pravila #blackfriday igre? 30% popusta na nove kolekcije i čak 50% na odabrane modele!!

Ne preostaje ti ništa drugo nego: SHOP TILL YOU DROP!

Najveća godišnja shopping groznica zvana CRNI PETAK, tradicionalno je poznata kao američki fenomen Black Friday. To je dan najboljih ponuda i najvećih popusta u prodavnicama.  #blackfriday ludilo u celom je svetu obeleženo zaista velikim popustima, ali znate li uopšte gde je sve počelo?

Poreklo izraza CRNI PETAK zapravo ima nekoliko teorija … TEORIJA # 1: CRNI PETAK iza sebe skriva crnu istoriju, a ime je dobio zbog pada berze. U istoriji je bilo nekoliko padova berze, a pojam CRNI PETAK navodno se odnosi na krah 1929. godine.

TEORIJA # 2 i # 3: Poreko fraze CRNI PETAK datira još iz 1950-ih iz grada Philadelphia – u to su vreme policajci u ovom američkom gradu koristili taj izraz za stvaranje ogromnih saobraćajnih gužvi, haosa i kolapsa u gradu. CRNI PETAK prethodi poznatom američkom prazniku, poznatom kao Dan zahvalnosti, ali i najavljuje dolazak Božića. Smatra se da ja upravo CRNI PETAK dan kojim službeno započinje kupovina božićnih poklona. Kako su trgovci toga dana zbog haosa i povećane mase ljudi ostvarivali veliku dobit, bilo je logično da s ovim danom i službeno započne sezona popusta i predbožićnog ludila koje vlada i danas. Iako je shopping manija na ovaj dan započela šezdesetih godina prošlog veka, procvat je doživela tek 2005. godine, kada je poslednji petak u mesecu službeno proglašen najvećim shopping danom u Sjedinjenim Državama.

Pustimo prošlost i usredsredimo se na sadašnjost i na odlične popuste koje smo pripremili!  U nastavku donosimo  TOP 5 #TAFstyle proizvoda ZA NJU I ZA NJEGA koje možete kupiti u pola cene za vreme trajanja ove kampanje #blackfriday!

#TAFstye ultimativna #blackfriday shopping lista

#blackfriday 50% OFF ZA NJU:

Chunky FILA patike: “Chunky” silueta nostalgičnih linija sa širokom platformom ponovo vlada ulicama. FILA Disruptor Low ujedinjuje jak ˝Chunky˝ trend sa svežim vibracijama sportske obuće. Stil koji vam sigurno neće dosaditi!

NIKE Sportswear FESTIVAL SS TEE, Ženska majica kratkih rukava Nike Sportswear jednostavnog je kroja koji pruža veliku udobnost. Prednja strana ukrašena je velikom Nike Swoosh znakom. Izrađena je od laganog i mekanog materijala. Zanimljive je boje i kroja koji će privlačiti poglede. Mekoća i udobnost 24/7!

Nike SPORTSWEAR ICON CLASH TEE,LEGENDARNI STIL U NOVOM IZDANJU. Majica Nike Sportswear pruža vam dvostruko više klasične udobnost i ima slojevit izgled, uz atraktivne grafičke detalje koji doprinose autentičnom izgledu.

adidas MAGMUR RUNNER, ženske sportske patike Y2K NOSTALGIJA U FORMI ADIDAS PATIKA. MAGMUR RUNNER svojim preteranim, glomaznim izgledom najavljuju svoje korene inspirisane dizajnom 90-ih. Izrađene su od mešavine mrežice i kože i ukrašene su reflektujućim detaljima.

#TAFstye ultimativna #blackfriday shopping lista

#blackfriday 50% OFF ZA NJEGA:

adidas NITE JOGGER, muške patike NITE JOGGER: NIKADA NIJE KASNO! Nikada nije prekasno za ostvarenje vaših vizija. Nite Jogger ispunjava vaše želje i vodi vas u drugu dimenziju. Silueta koja opušta i inspiriše. Za sve samoinicijativne i samouverene. Idealne su za noćne vožnje ili šetnju. Imaju inovativan dizajn koji uključuje šavove i tekstilne detalje. Krasi ih multi-platinasti stil. Na bočnim stranama nalaze se tri crte adidasa koje svetle u mraku. Adidas Nite Jogger je modernizovana verzija klasične Adidas boost siluete. Prvotno dizajnirana 1979. ovim makeoverom doživela je svoju stilsku i funkcionalnu savršenost. Nite Jogger su lagane patike sa mrežastom gornjom površinom i elastičnim trakama oko pete. Takođe, tu je Boost tehnologija koja im doprinosi na udobnosti.

Puma PUMA RS-X³ PUZZLE  RUNNING System: PUMA’s comfortable cushion technology Ove patike PUMA RS-X³ PUZZLE obložene su mekanim jastučićima. Gornji deo obložen je glatkom kožom s lakiranom oblogom od pene. Lagani ulošci pružaju potporu nogama. Nalikuju siluetama 80-ih i 90-ih. Guma na đonu privlači pažnju jer je glomazna i futuristička.

Sprayground GRAND THEFT SHARK BACKPACK je klasik kojem ne možete odoleti! Zanimljiv ruksak sa snažnim i upečatljivim printom na prednjoj strani. Izuzetno je prostran i izdržljiv. Ima ergonomsku podršku za leđa.