Sadržaj

Maske za lice poslednjih su meseci postale deo naše stvarnosti, a na nama je da se prilagodimo situaciji i ovu pomalo obavezujuću normu pokušamo pretvoriti u zabavnu modnu avanturu. Odvažne Sprayground maske lako će se uklopiti i začiniti svaki styling.

Sprayground je svetski poznat po svojim zanimljivim i živopisnim ruksacima, definiranim “BOLD” printovima, vodonepropusnim tkaninama, mešavinama materijala, vezom i zanimljivim patentnim zatvaračima. Tokom #coronakrize, poznati su ruksaci dobili svoje borbeno pojačanje: najmodernije maske stvorene u saradnji s raznim svetski poznatim umetnicima. Filozofija brenda Sprayground? Ako već moramo nositi masku, neka onda bude odvažna, trendy i uočljiva. 😉

Sprayground zaštitne maske lepo pristaju vašem licu i izrađene su od ugodnih materijala. Osim odgovarajuće zaštite koju pružaju, izgledaju totalno cool. Ko kaže da ne možeš biti trendy dok krećeš u borbu sa “poznatim virusom”? Pokažite zube problemu na jedan razigran, umetnički način. Vrijeme je za FRESH look, optimizam i hrabrost!  

Nakon mnogo dosadnih jednokratnih maski i uznemirenosti činjenicom da ih moramo nositi, marka Sprayground razveselila nas je svojim odvažnim dizajnom! Kombinujte svoju TOP zaštitnu masku s odgovarajućim ruksakom Sprayground.

Proveri HOT #TAFstyle  Sprayground  kombinacije odmah:

KOMBINACIJA: ZAŠTITNA MASKA NEON SHARK+ TORBICA CAMOKAWA CHAIN

KOMBINACIJA: ZAŠTITNA MASKA BITE ME + TORBICA SHARKS IN PARIS: MEAN & CLEAN

Odvaži se – nosi Sprayground masku!