Sadržaj

MEET THE CO-CREATORS!

Their Art. Their legacy. In their words.

Upoznajte stvaraoce i umetnike projekta zvanog Reebok Legacy koji su udahnuli život ovoj silueti!

Umetnici širom sveta okupili su se kako bi pomogli redizajniranju ove patike. Timskim radom nastale su sjajne kreacije, fotografije i prava inovativna umetnička dela. Od organskog dizajna ove Reebok patike, umjetnici su stvorili pravo umetničko delo!

Nadahnut prošlošću, izgrađen Legacy-jem. Razvijte svoje carstvo stila sa Classic Leather Legacyem. Prošlost je sada usavršena. Jer stil nikada ne stari!

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

CLASSIC LEATHER LEGACY su muške patike s posebnom retro konstrukcijom! Klasične Legacy patike crpe svoju inspiraciju iz old school retro siluete. Glomazan oblik i zanimljiva konstrukcija. Imaju poseban 3D dizajn moćnog izgleda. Classic Legacy stiže nam u odvažnim i jakim bojama kontrastnog i samouverenog izgleda. Reebok je ovu patiku opremio kvalitetnim antilopom i tekstilnim presvlakama koje upotpunjuju opšti utisak. Svaki je korak ugodniji od prethodnog!

David Howarth je umetnik poreklom iz Manchestera u Engleskoj. Svoje je putovanje započeo objavljivanjem neverovatnih radova ​​na Facebooku 2008. godine dok je pohađao fakultet. Njegove su se kreacije brzo počele širiti mrežama. Od tada je primao brojne porudžbine od svetski poznatih zvezda, a radio je i za fudbalski klub.

Enkako je kineski fotograf i vizualni umetnik. Njegov koncept proizlazi iz uverenja da imamo urođenu sposobnost stvaranja. Veruje da kreativnost prevazilazi tradicionalni papir. Njegov koncept podrazumeva istraživanje i igranje blatom, vatrom, tintom kako bi izrazio divlje kreativne sposobnosti onoga čemu je imao pristup kao dete.

Myles Lofti slobodni je fotograf i reditelj. U vreme pandemije boravio je u Marylandu i ovom je zbirkom želeo pokazati da i u haotičnim vremenima poput ovih, još uvek možemo zračiti pozitivnošću. U svom je stvaralaštvu koristio ogledala i reflektujuće materijale. Pomoću ogledala vidimo vlastiti odraz, ali ona mogu delovati i kao portali u neki drugi svet.

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY