Sadržaj

BIG AIR, WITH GO!

Neodoljivi Air Max 270 React je stigao u zanimljivoj svežoj boji idealnoj za toplo leto.

Neodoljivi letnji look Nike Air Max 270 React siluete! Svežih letnjih boja, sastavljene su od laganih, slojevitih materijala bez šava za stvaranje modernog izgleda koji se može nositi sa svim, te omogućava da se u njima jednako dobro osećate i izgledate. Ove sezone naglasak stavljamo na udobnost!  

Spajajući svoju najnoviju tehnologiju, Nike nas uvodi u potpuno novo doba Air Maxa sa Air Max 270 React. Opremljen je React potplatom od pene, a dodata mu je na peti i najviša ikad viđena komora – vidljivi vazdušni jastuk direktno iz OG Air Max 270! Inspirisan React Elementom 87, ovaj futuristički mash-up podiže udobnost na potpuno novi nivo.

  • Air Max 270 React u potpuno novom izdanju vibrantnih boja. Check. It. Out!

Air Max 270 React nudi stalnu podršku stopalima. Bilo da hodate ili trčite, osećaćete se opušteno i zadovoljno. AM 270 React drži celo stopalo stabilnim – obuhvata sve i čini vam se kao da hodate po oblacima. Njihov oblik / dizajn napravljen je za celodnevnu udobnost. Silueta je izdržljiva i pomalo glomazna – nudi podršku 24/7. Uživajte u udobnosti koju nudi AM 270 React!

Inspirisan hip-hop kulturom, neustrašivi AIR MAX 270 REACT ima odličan hibridni potplat. To je kombinacija Air Tech-a na peti i React pene na sredini i prednjem delu. Jedna od najboljih i najprijemčivijih patika na tržištu! Lagani i višeslojni materijali stvaraju modernu estetiku. Minimalizam i odvažnost u jednom. Gornjište je izrađeno od višeslojnih materijala poput antilopa i drugih kvalitetnih prozračnih materijala. Jedinica Air Max 270 i puni međupotplat od pene Nike React stvaraju celodnevnu udobnost od prstiju do pete bez premca.