Sadržaj

BIG AIR, WITH GO!

Neodoljivi Air Max 270 React je stigao u zanimljivoj svežoj boji idealnoj za toplo leto.

Neodoljivi letnji look Nike Air Max 270 React siluete! Svežih letnjih boja, sastavljene od laganih, prozračnih, slojevitih materijala bez šava za moderan izgled koji se može nositi sa svim dnevnim izazovima. Omogućavaju ti da se u njima jednako dobro osećaš i izgledaš. Ove sezone naglasak stavljamo na udobnost!  

Spajajući svoju najnoviju tehnologiju, Nike nas uvodi u potpuno novo doba Air Max-a sa Air Max 270 React. Opremljen je React potplatom od pene, a na peti mu je dodata i najviša jedinica do sada viđena – vidljivi vazdušni jastuk pravo iz OG Air Max 270! Inspirisan React Element-om 87, ovaj futuristički mash-up podiže udobnost na potpuno novi nivo.

  • Air Max 270 React u potpuno novom ruhu eye catching boja. Check. It. Out!

Air Max 270 React nudi stalnu podršku stopalima. Bilo da hodate ili trčite, osećaćete se opušteno i zadovoljno. AM 270 React drži celo stopalo stabilnim – obuhvata sve i čini vam se kao da hodate po oblacima. Njihov oblik / dizajn napravljen je za celodnevnu udobnost. Silueta je izdržljiva i pomalo glomazna – nudi podršku 0/24. Uživajte u udobnosti koju nudi AM 270 React!

Inspirisan hip-hop kulturom, neustrašivi AIR MAX 270 REACT ima odličan hibridni potplat. To je kombinacija Air Techa na peti i React pene na sredini i prednjem delu. Jedna od najboljih i najinventivnijih patika na tržištu! Lagani i višeslojni materijali stvaraju modernu estetiku. Minimalizam i odvažnost u jednom. Gornjište je izrađeno od višeslojnih materijala poput antilopa i drugih kvalitetnih prozračnih materijala. Jedinica Max Air 270 i puni međupotplat od pene Nike React garantuju celodnevnu udobnost od prstiju do pete bez premca.