Sadržaj

Re-Imagining The Past with the Icon of Tomorrow.

Iconic dizajn sa Air Max tehnologijom za udoban korak! Dašak prošlosti ugradjen je u Nike Air Max 2090 futurističku siluetu. Air Max 2090 ima odvažan izgled nadahnut DNK-om ikone Air Max 90.

Potpuno nova Nike Air komora pod nogama pruža neuporedivu udobnost, dok se prozirni mrežasti i živopisni tekstil na gornjoj strani spaja s bezvremenskim OG karakteristikama za futuristički moderan izgled. Futuristička silueta s prekrasnom platformom koja zaustavlja poglede!

Jedinstvena silueta Nike Air Max 2090 nudi mnogo novih boja koje unose svež stil i letnju udobnost na gradske ulice. Vreme je da pronađete onaj koji će vaš outfit zaokružiti na najbolji mogući način. Next level style!

Nike AIR MAX 2090

CW4286-100

Nike AIR MAX 2090

CW4286-100

Nike AIR MAX 2090

CW4286-100

Nike Air Max 2090 donosi moderne tehnološke nadogradnje i ažuriranja dizajna, a stvoren je da oslikava budućnost. Nike nastavlja pomerati granice i donositi nove inovacije na tržište. Jedna od njih je Air Max 2090! Središnja tačka razvoja siluete bio je Air Max 90. Ključni materijala i tekstura vrlo su lepo vidljivi na gornjoj strani patika. Naglasak je stavljen na snagu u potpori koju nudi ova patika. Vazdušna jedinica podržana je većim vazdušnim jastukom koji je 200% veći od originala. Linije potplata redizajnirane su za performanse koju vidimo u ovom modelu.

Silueta AM 2090 ima zanimljive prepoznatljive elemente. Gornjište je sastavljeno od višeslojnih prozirnih mrežica. Ovi izloženi šiveni detalji čine siluetu još zanimljivijom. Znak Swoosh je delomično prekriven mrežicom, što pruža zanimljiv izgled i osjećaj moderne tehnike. Potplat sa vazdušnim jastukom zaštitni je znak svake moderne NIKE siluete. Prianjanje je izuzetno, a guma na potplatu vrlo izdržljiva. Zadnji deo ima zanimljive futurističke elemente koji siluetu čine još ekstravagantnijom. Umesto „Nike Air“ javlja se novi logo „Air“.

  • Air Max 2090 svetlih i svežih nijansi – odlična letnja silueta! Clean, simple, timeless.
  • Jedinstvena silueta Nike Air Max 2090 svojom paletom boja unosi svežinu u vaš stil i letnju udobnost na gradske ulice.
  • Futuristička silueta – Clean, simple, timeless.
  • Air 2090 vam omogućava pogled u budućnost. Posebni detalji i šavovi na gornjem delu i originalne Nike Air linije.