Sadržaj

REWRITE THE RULES. CONVERSE CPX70.

Odvažna kombinacija Chuck 70 stilova!

Upoznajte novi CPX70! To je Silueta koja je stvorena odvažna zahvaljujući snalažljivim kombinovanjem i spajanjem elemenata čak 4 različita Converse modela. Svaki od stilova poseban je na svoj način, a njihovim spajanjem stvoren je CPX70! Nastao je kao fuzija modela Chuck Taylor All Star, Pro Leather, One Star i ERX260. Mogli bismo reći da je ovo najbolji spoj svih legendarnih klasika. Potpuno nova i neočekivana Converse CPX70 silueta je tu!

Converse CPX70 – evolucija legendarnih Converse patika

A bold fusion of four legendary Converse styles.

Fuzija stilova Chuck Taylor All Star, Pro Leather, One Star in ERX260. Ove patike su ultimativni mix svih legendarnih klasika. Potpuno nova i neočekivana Converse CPX70 silueta je tu!

Converse CPX70

Converse Chuck Taylor All Star su nastale kao košarkaške patike koje su zaslugom košarkaša Chucka Taylorja postigle svetsku slavu i popularnost. Izrađene su od izdržljivog platna, a osim toga imaju debeli gumeni đon sa kapicom koja štiti prste.  Šezdesetih godina su ih nosile košarkaške legende. Kasnije su postale verovatno najpopularnije sportske patike za slobodno vreme na svetu.

Converse CPX70 meša estetske elemente legendarnih modela All Star, Pro Leather, One Star i ERX260, imaju specifične čvrste košarkaške đonove i ukrasne presvlake u upečatljivom leopard printu sive i crne boje. Deluju hrabro i futuristički. All Star logo otisnut je na gležnju.

Novi Converse mix izrađen je od platna – gornjište je platneno što je karakteristika All Star modela. Napred je smeštena gumena zaštitna kapica. Ima zanimljive kožne detalje koji štite određene delove  patika. Silueta dolazi u zanimljivom leopard uzorku. OrthoLite® jastučić osigurava nežan i mekan korak poput hodanja kroz oblake! Unutrašnjost je podstavljena tako da će vam uvek biti prijatno. Ovaj Converse CPX70 ima zanimljiv futuristički đon koji deluje hrabro i razigrano.