Sadržaj

Silueta 80ih odevena u vesele i razigrane boje!

Kreativni tim brenda Puma odlučio je oživeti Fast Rider, poznatu siluetu 80ih i predstaviti je u novom živopisnom odelu u 2020! 

Još davne 1980. godine Fast Rider bio je jedna od najudobnijih jednostavnih patika kompanije PUMA, sa super laganim dizajnom i đonom koji apsorbuje udarce. Danas se Fast Rider preporođuje i preobražava.

Puma Rider za one koji žele više!

PUMA je zaronila u svoje arhive za mnoga nedavna izdanja, putem izvlačeći puno klasika i skrivenih dragulja. Sada, uz svu inspiraciju ispred sebe, stvorili su potpuno novu siluetu u stilu 80-ih – PUMA RIDER. Nedavni niz arhivskih silueta koje PUMA vraća u svoj moderni arsenal osnažio je položaj ovog brenda u svetu patika.

Silueta 80-ih

Puma Rider posve je novi izgled koji snažno inspiriše Fast Rider iz 1980. godine, kao i nekoliko drugih vintage PUMA patika iz tog doba. Ono što ćete primetiti na prvi pogled, zasigurno su neodoljive šarene boje nove Puma Rider siluete. Gornjište je sastavljeno od zelenog i plavog ripstop najlon materijala kojeg podupiru mornarsko plave i crne kapice na prstima i oko pete te beli kožni FormStripsi na bočnim stranama. Završni detalj svakako je crvena etiketa na kojoj stoji natpis Puma.

Ride ON!

Ovu bezvremensku retro siluetu rado ćete nositi u različitim prilikama. Iako korene vuče iz potpuno sportske siluete, zahvaljujući svojim retro detaljima, ova silueta uklopiće se u svaki street style look.  Zahvaljujući prilično čvrstom materijalu gornjišta, njihovu stabilnost osjetićete gotovo momentalno.

Waffel đon – poboljšana je i moćnija verzija koja savršeno prijanja uz podlogu, čineći korak udobnijim i jednostavnijim. Rider Game On izrađen je od modernih materijala, uključujući novorazvijeni đon i TPU stabilizator na peti. Ova nekad sportska silueta prilagođena je za ležerni i cool ulični stil.

O brendu  PUMA

Proizvodi brenda Puma su, iako u osnovi osmišljeni za sport, prikladni i za svakodnevno korištenje i slobodno vreme. Možete ih nositi bilo gde i bilo kada, pa ćete uvek izgledati moderno, aktivno i mladenački. Moderan dizajn nikad ne razočarava, a tako ni udoban kroj.

Brend Puma je u Herzogenaurachu u Bavarskoj osnovao Rudolf Dassler 1948. godine, nakon svađe s bratom Adolfom s kojim je 1924. osnovao zajedničko poduzeće. Tako su se iz jednog bratskog poduzeća razvila dva konkurentna branda – Adidas i Puma, čija sedišta su bila locirana svako na svojoj strani reke Aurach. Brand Puma izrađuje patike za nogomet, atletiku, tenis, fitness, golf, motosport i aktivan način života. Njihovim proizvodima koristile su se brojne sportske zvezde: Diego Maradona, Pele, Johan Cruyff, Boris Becker, Martina Navratilova, Michael Schumacher, Linford Christie, Colin Jackson…

Osim obuće i odeće izrađuju i modne proizvode za slobodno vreme. Ulični stil kultnog dizajna i visoke udobnosti oduševljava mlade i sve druge odvažne pojedince koji žele ostaviti dojam.

PUMA RIDER GAME ON, muške patike

PUMA RIDER GAME ON, ženske patike

PUMA RIDER 020 GAME ON, ženske patike