Sadržaj

AF1 STYLE. EVOLVED.

Bezvremenski AF1 kombinovan sa modernom tehnologijom ublažavanja React donosi nam potpuno novi Air Force 1 React D / MS / X. Zakoračite u obnovljeni svet i osvežite svoj stil novim Nike Air Force 1 React. Moderan dizajn udružen je s ikoničnim, velikim, smelim i moćnim stilom. Novi nivo udobnosti je ovde. Klasika koja donosi svežinu. Naglašeni Nike React stil prožima eksterijer patika svojim svežim dizajnom i odvažnim velikim SWOOSH znakom. Sve je u detaljima!

Predstavljeni Nike AIR FORCE 1 React kombinuje funkciju i dizajn. Veliki Swoosh znak i veliki “AIR” na đonu omogućuju vam da izrazite svoj stil u modernom svetu, dok tehnologija Nike React dodaje izuzetnu udobnost pod nogama. Air Force 1 React je, dakle, hibrid s modernim ažuriranjima. React tehnologija i Air Force stil za sve koji se usude nositi nešto novo! Sigurni smo da vas neće razočarati!

2020. godina biće godina u kojoj dolazi mnoštvo različitih AIR FORCE 1 React boja. Prva nam stiže crno-bela varijanta s crvenim detaljima koji odišu snagom! Gornji deo izrađen je od ušivene sintetičke kože s legendarnom mrežicom koja diše. Ispod se nalazi dobro poznati profil sa Swoosh outline grafikom. Na platformi pete nalazi se crta s natpisom NIKE REACT i velikim “AIR”.

U mekanu penu ugrađena je nova REACT tehnologija, s Ramp Air jedinicom u peti. Ovaj snažni element skrivene tehnologije vrlo je važan za ove patike. Đon je stoga dodatno naglašen jakom crvenom bojom s React oznakom koja prati sada već tradicionalnu Air grafiku. Ugrađena u 40-godišnji klasik Air Force – ova nova tehnologija zasigurno će ući u top 10 modela.

REACT TEHNOLOGIJA ZA VEĆU UDOBNOST.

Sportisti, ali i ljudi koje se redovno kreću, žele više udobnosti ali i bolji protok energije. Uz to, potrebna im je lagana a ipak izdržljiva patika. Do sada smo viđali modele koji su udobni i lagani, ili pak s druge strane imaju odličan povrat energije i responzivnost. Postoje i modeli koji su lagani a

Sada je pravo vreme da se ova tehnologija prenese i na urbanu scenu, na patike za gradske ulice – NIKE je otkrio kako se neko kreće, u kojem smeru i s kojom silom. Na taj način mogu omogućiti potpunu optimizaciju ublažavanja i prijanjanja.

“Nike React je izdržljiviji od bilo koje druge pene koju smo testirali u Nike trčanju, što znači da će pratiti potrebe čak i najvernijih trkača na duge staze”, kaže Kim, direktor Nike Runninga.

Zato je najnovija tehnologija NIKE REACT-a toliko posebna – ova inovacija ublažavanja veliki je pomak u tehnologiji obuće! Većina tehnologa ublažavanja počiva upravo na tehnologiji izrade pene. Pena nastaje mešanjem različitih sastojaka. Do finalnog proizvoda dolazimo sistemom zagrijavanja i oblikovanja. Bile su potrebne 3 godine eksperimentisanja, dizajniranja i testiranja da bi napokon nastala tehnologija Nike React. Ovaj jedinstveni recept nastanka i izrade pene uspeo je postići idealnu odzivnost, trajanje, osećaj lakoće i mekoće.

Pena REACT se često upoređuje s najnovijom Lunarlon tehnologijom, s tim da React dokazano pruža puno više energije na svakom koraku!

NIKE AIR FORCE 1 REACT oduševljavaju svojim izgledom i udobnošću!

Naručite ih odmah!