Sadržaj

USKORO U NAŠIM PRODAVNICAMA I NA WEBU! www.taf.rs

Decembar u znaku legendarne retro Air Jordan XI “Bred” siluete!! Ovo praznično izdanje Air Jordan Retro 11 postalo je najvažnije izdanje košarkaških patika u sve četiri sezone! Legendarna silueta koja predstavlja simbol retro košarkaške obuće ponovno doživljava svoj come-back! Retro 11 inspirisane legendarnom sezonom Chicago Bullsa u kojima su postizali neverovatne istorijske rezultate kojih se i danas rado sećamo.

Air Jordan 11 Bred prihvaćen je kao najbolja košarkaška patika svih vremena i još uvek se smatra vrlo cenjenim modelom! Ovaj će praznični decembar ponovo biti obogaćen novim retro Jordan modelima za sve generacije! 

Ove basket-street style patike pružaju izvrsno ublažavanje i Air Sole đon. Izrađene su od kvalitetnih materijala koji se međusobno savršeno nadopunjuju. Gornji deo odlično nadopunjuje ostale materijale ali i đon – pružajući sjajni izgled i potpuno cool stil.

OG izdanje iz 1996. godine uskoro stižu u naše trgovine! Lakirana koža, fina crna tekstura, posebne vezice i Jordan elementi utkani u svaki detalj. Air Jordan 11 retro – silueta koja izaziva duboki RESPECT! Od milja zvane Jordanice prvotno su predstavljene 1996. godine, da bi potom uslijedila brojna Retro ažuriranja i nova izdanja -„Jordan 11 Bred“ 2001., 2008., 2012. Totalni original, Jordan 11 Basketball vraća se u prosincu 2019 istovjetan svom izvorniku!

Košarkaška sezona 1995/96 zauvek je zapisana u istoriji košarke i košarkaške obuće. Chicago Bullsi su osvojili naslov prvaka, postavili neverovatno postignuće i plasirali se na vrh! Jordan je jedini koji je osvojio tri MVP naslova i bio izabran za MVP sezone, All-Star igre i finale! Tokom te godine, Jordan 11 Bred podigao je prašinu svuda u svetu i postao najpopularniji i najtraženiji model košarkaške obuće.

Iz godine u godinu silueta ne menja izgled i konstrukciju, već menja detalje i sitne elemente koji ovu patiku čine samo boljom i snažnijom! Njihova prednost je patentirana kvalitetna koža za koju mnogi vjeruju da ima čarobni učinak! Mnogi košarkaši još uvek nose Jordan 11! Jordan Retro 11 u očima svojih fanova i dalje će ostati svojevrstan dokaz i simbol velikog postignuća, a mi jedva čekamo da se pojavi na našim policama.