Sadržaj

A sportswear icon meets a fashion icon in PUMA x KARL LAGERFELD.

U svojoj najnovijoj saradnji s PUMA-om, Lagerfeld kombinuje sportsku odeću i haute couture te ažurira klasične stilove s modernim, luksuznim, robusnim stilom. PUMA siluete jedinstveno su spojene s nekonvencionalno postavljenim patentnim zatvaračima, linijama u boji i novim inovativnim načinima korištenja PUMA logotipa i zaštitnih znakova. Karl Lagerfeld podigao je marku PUMA na jedan viši nivo. Visoka moda na sportski način. Elegantni, snažni modni kontrasti i dizajn na moderan i luksuzan način.

Puma otkriva svoju najnoviju kolekciju koju potpisuje modna ikona – KARL LAGERFELD!

Ova jesen biće u znaku elegantnih novih krojeva odeće.
Čista sofisticiranost nastala združivanjem ponajboljih karakteristika obe marke. Kultna lifestyle / streetwear marka i velika modna ikona udružili su snage kako bi stvorili ovu prekrasnu kolekciju. Večni- pariški stil s dozom sofisticiranosti.

U ovoj kolekciji sportski element prati modne trendove, savremeni atletski izgled ispunjava sve uslove kako bi ušao u visoku modu, a klasični stil predstavljen je kroz moderan i luksuzan izgled. Kolekcija PUMA x KARL LAGERFELD sadrži nekonvencionalne detalje, elemente u boji i linije te podebljanu grafiku obe kultne marke. Savršeni spoj street style odeće i haute couture mode.