Sadržaj

Timeless designs. Worn a million ways. 

Kultni dizajn nošen na milion različitih načina – HOME OF CLASSICS – i dalje slavi najslavnije siluete – Supercourt, Rivalry Low, Stan Smith, A.R. Trener, Continental 80 i Superstar 80. Ova je kolekcija napravljena za iskustva – od početnog udarca do osvajanja prvenstava. Adidas dizajnira obuću, a Vi oblikujete njenu budućnost.

Bezvremenski dizajn nošen na milion različitih načina – HOME OF CLASSICS – i dalje slavi kultne siluete – Supercourt, Rivalry Low, Stan Smith, A.R. Trener, Continental 80 i Superstar 80. Ova je kolekcija napravljena za iskustva – od zadavanja udarca do osvajanja prvenstava. adidas dizajnira obuću, a Vi oblikujete njenu budućnost.

Sve što adidas Originals proizvede ukorenjeno je u sportu, a ove ‘Supercourt ‘ patike dolaze po uzoru na klasične patike za tenis. Silueta niskog profila napravljena je od bele kože sa nubuk dizajnerskim oznakama koje dodaju teksturu i dubinu, u isto vreme stvarajući višeslojni izgled, a odlično se nadopunjuju s bež gumenim đonom. Belim slojevima gornjišta dodate su boje kako bi se dobio izgled koji je u potpunosti usklađen s toplim vremenskim uslovima. Mrežasti jezici i lagani jastučići čine ih ugodnim za svakodnevno nošenje.  Ono što nas oduševljava, je njihov pojednostavljeni dizajn izveden na izrazito moderan način. Izvrsne patike s kojima možete upotpuniti svoj casual look. Visokokvalitetna koža definitivno je iznenađenje koje pozdravljamo.

 

adidas SUPERSTAR – večna ikona diktira trendove

adidas Superstar je zaista klasična ikona koju vole svi, od najmlađih do najstarijih. I danas su jednako obožavane kao i pre 40 g. A SUPER-CLEAN, ALL-WHITE VERSION OF THE ICONIC SHOE. Ponosno nose status patika koje možete nositi svaki dan i kombinovati ih na sve moguće načine. adidas Superstar je bezvremenski klasik i njegova retro silueta uklapa se u brojne modne stilove. Možete ih kombinovati uz široke pantalone, trenerke otvorenih nogavica ili razigrane haljinice. Doista je patika koja ide na sve!!! Hype oko ovog modela traje unazad nekoliko godina i svakodnevno ih viđamo na lokalnim ulicama. Udobne, retro i jednostavne a opet tako svestrane!

Prvobitno su zamišljene kao niska varijanta modela Pro Shoe, sa kožnim dijelom i gumenom zaštitom za prste. Kasnije su postale poznate pod imenom ˝shell shoe˝ ili ˝shell tops˝. Osamdesetih godina iznimno su popularne bile na ulicama, posebno među košarkašima i pripadnicima hip-hop i rap kulture.  Svetsku slavu donijela im je poznata hip-hop skupina Run-D.M.C. Brzo nakon toga Superstar je postao omiljen među NBA igračima NCAA. Među prvim poklonicima ovog modela našao se Kareem Abdul Jabbar.